fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezasını deplasmanda çekecek olması

İşin ilginç yanı deplasmanların biride Trabzonspor.

O maçta zaten trabzonun cezası var .

Yani bir maçta hem trabzon hem fener cezasını çekecekler habere göre.

Türkiye Futbol Federasyonu, önümüzdeki sezon tribün kapatma cezasının uygulanacağını açıkladı.

TFF, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yeni disiplin talimatını duyurdu.

Buna göre, alınan tribün cezalarında tribün kapatma cezası uygulanacak. Sadece kadın ve çocuk taraftarların tribüne alınması dönemi de sona erdi.

Ayrıca cezanın, alındığı turnuvada çekileceğini de açıkladı.

Final maçlarında da seyircisiz cezası uygulanmayacak. Ceza infazı bir sonraki maça bırakılacak

Meyil atmayın oturun sızlanın, onu çok iyi beceriyorsunuz.Tepki desen 0 ama her zaman goy goy tavan. Onlar da bizle böyle goy goy geçiyor.

Galiba kural şu, deplasman maçındaki uygunsuzluklar deplasmanda, iç saha maçındaki uygunsuzluklar iç sahada çekilir.

Bu uygulamayla geçen yıl Gençlerbirliği deplasmanında edilen küfürler nedeniyle Arena kapanmıştı. Bu uygunsuzluğun önüne geçilmek isteniyor,

Bu durumda fenerin cezasını hangi maçlarda hakettiğine bakmak lazım. Ben hep Kadıköy diye hatırlıyorum.

Ama tff bir yolunu bulup Fenerini korur mu? Ona hayır diyecek adam kalmadı memlekette.

Bir de fenerin 2 değil 1 maçı deplasmana denk geliyor. Onu düzeltmek lazım.

Ligden cekilmemiz gerektigini soyluyorumhala inanmiyorsunuz.

Bu pislikler oldugu surece biz yokuz diyip cekilmeliyizligden.

Tff den aciklama

Buyuk cok buyuk dunyalar guzeli fenerimizin seyircisiz oynama cezasini kadikoy kayitli vatandaslarimizin bi muddet ilce disina cikmamasi durumunda gerekli cezanin cekilmis sayilacagini oy birligi ile kabul edilmistir. Ayrica uzerinde galatasarau formali bir sahsin dolapderede bir cinayete karistigindan galatasaray'a 11 mac seyircisiz oynama cezasi verilmistir.

Saygilarla demiroren holding yonetim kurulu uyesi sn.yildirim demiroren.

Boyle bir durumda siddetin onune gecemezler. Olay cikart deplasmana gitme. Deplasmana gitsen ne olur gitmesen ne olur zaten. Tff nin boyle bir uygulama getirmeye gt yemez.

sadece futbola tecavüz edilen türkiyede görülen sacma bir olaydir

Bu kadar da olmaz ki. Niye yönetim'den ses cikmiyor bu konuda?

beni artik ilgilendirmeyen durum, liginden ne kadar tiksiniyosan ulkedende o derecede tiksinc duyuyom, turkiye dedimmi öğğğkk ne biliyim yani

tribün cezasını icat ettiler ama henüz tribün cezası verilmedi, bu seneden sonra verilip uygulanacak bir ceza... saha kapatma farklı tribün cezası farklı cezalar... haaa saha kapatma cezasını büyük bir yüzsüzlükle tribün kapatmaya çevirecek potansiyel var mı bu TFFde derseniz kesinlikle var...

Galiba kural şu, deplasman maçındaki uygunsuzluklar deplasmanda, iç saha maçındaki uygunsuzluklar iç sahada çekilir.

Bu uygulamayla geçen yıl Gençlerbirliği deplasmanında edilen küfürler nedeniyle Arena kapanmıştı. Bu uygunsuzluğun önüne geçilmek isteniyor,

Bu durumda fenerin cezasını hangi maçlarda hakettiğine bakmak lazım. Ben hep Kadıköy diye hatırlıyorum.

Ama tff bir yolunu bulup Fenerini korur mu? Ona hayır diyecek adam kalmadı memlekette.

Bir de fenerin 2 değil 1 maçı deplasmana denk geliyor. Onu düzeltmek lazım.

Fenerin cezaları hep kadıköy deki küfürlerden keşke dediğiniz gibi olsa.

Geri
Üst Alt