Fenerbahçe'ye Şok Üstüne Şok!

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
CjO1W5WWkAAa7_A.jpg

Volkan Şen UEFA grup maçlarında yok
Alper ŞL elemelerinde yok.
Pereira'yı birkaç haftaya kovarlar.

Volkan az bile almış UEFA'da dangalaklık yapmak bizim ligimize benzemez.

Haketti idiot musun kardeşim avrupa maçında hakeme dokunmak nedir

simdi anlamadim volkan sen a milli takim formasinidami giyemeyecek 2017 ye kadar ??? Sonucta avrupa sampiyonasi UEFA nin kontrolünde...

beter olsun az bile türkiye ligi sandılar orayı hakemlere el kol yaparak

Şimdi bizim kasaya fenerin yerine kaç milyon euro geliyor onu yazmamışlar. .

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

hakkaten yaw
vshen yok demektir euroda

Volkan Şen, Euro 2016'da forma giyebilecek. Ceza sadece kulüp maçlarını kapsıyor. (NTV Spor)

Volkan hak etti net bir şekilde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizimkilere örnek olsun diyeceğim ama küfredildiği halde gıkını çıkarmayan, suratına tükürülen hakemlerimiz ve MHK, TFF aklıma geliyor hemen.

[FONT=pt_sansregular][h=2]UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Braga'ya deplasmanda 4-1 yenilen Fenerbahçe'de kırmızı kart gören Alper Potuk ve Volkan Şen'in cezaları belirlendi.[/h]

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Sarı-lacivertli futbolcular Volkan Şen'in, 31 Aralık 2016'ya dek oynanacak olan UEFA maçlarında forma giymemesine, Alper Potuk'un ise 3 UEFA karşılaşmasında oynamamasına karar verdi.

PEREİRA'YA 1 MAÇ CEZA

Öte yandan maçın hakemi Ivan Bebek'e itirazları nedeniyle tribüne gönderilenFenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın da 1 UEFA karşılaşmasında yer almamasına karar verildi. UEFA, Sarı-lacivertli kulübü de 15 bin Euro para cezası ile cezalandırdı.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]

hürriyet

konuyu görmedim,ben de açtım.çok sorry:D

Geri
Üst Alt