Fernando Santos: "Başımızı dik tutarak devam etmek zorundayız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Pendikspor'la karşılaştı. Rakibine mağlup olan siyah-beyazlılar sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

Fernando Santos: "Öncelikle Pendikspor'u tebrik ediyorum. Bizim hatalarımızı iyi değerlendirdiler. Net olarak söyleyebilirim ki, sorumluluk benim. Bu maçta isteklerimiz olmadı. Başımızı dik tutmak zorundayız çünkü salı günü çok önemli bir maçımız var. Başımızı dik tutarak devam etmek zorundayız"

Fernando Santos: "En az 5-6 fırsat da bulduk ama topu kaleye sokamadık. Demir Ege'yi sarı kartı olduğu için oyundan çıkardım. İkinci yarıda birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyorduk ama yapamadık. Sonuç ortada. Oyuncularla konuşacağım. Bu maçı kötü oynadığımızı bileceğiz."

Fernando Santos: "Transferi yönetimle elbette konuşuyoruz. Ancak bu başka konu. Önemli olan elimizdeki oyuncuların performansını yukarı çekmek. Biz bugün takım olarak kaybettik. Biz her şeyi beraber yapmak zorundayız. Hücumu da, defansı da. Bunu başaracağız. Benim inancım tam."

20240120_193022.jpg

Bu Demir Ege geri ve yan değil de, biraz dikine oynasa belki bir şeyler olur. Fizik fena değil.

Bu iğrenç mağlubiyetin karşılığı, malum takımı terör yuvasında, hakem desteğine karşı yenmektir.

family-guy-blue-harvest.gif

Geri
Üst Alt