festy ebosele

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Başakşehir'in 23 yaşındaki İrlanda milli oyuncusu, 1.5 milyona almışlar geçen sezon Udinese'den. Biraz dengesiz gibi duruyor, bu yılki 2. kırmızı kartını görmüş ama son yıllarda ligde BAY'a karşı 1'e 1'de ayakta kalabilen tek bek olabilir.

Ilginc olan iri yari bir herif, barisdan net daha agirdir, ama baya baya barisla uzun zaman bire birde iyi dayandi, kendi kendime bu herif neden yorulmuyor dedim. Büyük takim oyuncusu olmaz ama yinede baya saglam bir oyuncu.

Ilginc olan iri yari bir herif, barisdan net daha agirdir, ama baya baya barisla uzun zaman bire birde iyi dayandi, kendi kendime bu herif neden yorulmuyor dedim. Büyük takim oyuncusu olmaz ama yinede baya saglam bir oyuncu.
Herif Adama Traore'ye benziyor, hem tip olarak hem de futbolculuk olarak. O cüsse ile o hız normal değil.

Kırmızı göreceği çok belliydi ya, ben 45’de çıkarır dedim ama Nuri’nin oyun okuması felaket

Kırmızı göreceği çok belliydi ya, ben 45’de çıkarır dedim ama Nuri’nin oyun okuması felaket
Bu herif benim düşündüğümden de dengesizmiş. Bu yaşta bu fizik ve atletizm ile milli takım havuzunda olmasına rağmen niye buraya düştüğü belli oluyor.
Visca'nın ayağını kıran herif buymuş.
Orkun'un nerdeyse futbol hayatını bitiren pozisyonun içinde olan da yine bu herif.

Bu herif benim düşündüğümden de dengesizmiş. Bu yaşta bu fizik ve atletizm ile milli takım havuzunda olmasına rağmen niye buraya düştüğü belli oluyor.
Visca'nın ayağını kıran herif buymuş.
Orkun'un nerdeyse futbol hayatını bitiren pozisyonun içinde olan da yine bu herif.
Barış’ı sakatlamasın diye yüreğim ağzımda izledim. Şükür korkulan olmadı

Baris'i tutabilecek biri varsa anca bu heriftir diyip almistir kadroya.
Ellerindeki sağ bekler Onur Bulut ve Ömer Ali
Ona rağmen son 8 maçta bırak süre vermeyi kadroya bile almıyorsa dengesizliğinden de öte başka sorunları var herhalde bizim hakim olmadığımız.
Şu maçta 60 dk gördüğümüz adam banko oynar çünkü normalde.

Barışla sağlam boğuştu ancak barışın Liverpool maçından geldiğini de unutmamak lazım

Jeton gec dustu sabah sabah ne konusu diye. Sadece basliktan benzinci markasi reklamlariyla alakali mi diye dusundum.

Dun kirmizi goren adam oldugunu 15 saniye sonra idrak ettim

Adamın Seria A'da hız rekoru varmış ustalar. Galatasaray için ileriye dönük düşünülebilir. Fırsat transferi olur.

Öncelikle bu sene karşılaştığımız en diri takımdı.Bu takımı koruyup birde sağlam 10 numara alırlar ise çok can yakarlar.
Gelelim esas konuya; oyundan atılan solbek ve 1.95 lik stoper oyuncu her takımda oynayacak cinsten.Helal olsun bu paralara böyle oyuncular getirebilmek herkese ders olsun.
Sol bek gibi solbek.Mübarek kaya.Biraz dizginlenirse inanılmaz iyi bir solbek çıkar kendisinden.Barışı bugüne kadar bunaltan yegane solbek kendisi.Barış birkez gidemedi ileriye o varken.

biznen adı gectiginde cöp deniyodu

okan hoca nın atletik topcu tanımına uygun 1 sporcuya benzemekte

biznen adı gectiginde cöp deniyodu

okan hoca nın atletik topcu tanımına uygun 1 sporcuya benzemekte
Vallaha çöpünü möpünü bilemeyiz ama bildiğin kaya gibi sol bek.Top geçiyor adam geçmiyor mukabilinde.
Alacaksin takımina Skiniar veya Orkun tarzı topculara vereceksin.Gor bak neler olacak:)

Geri
Üst Alt