Feyenoord Taraftarından Çirkin Tezahürat!

mediler. Biraz fazla rahatlar belki ama sor

Hollandadamı yaşıyorsun ? Ben yıllardır sıkca giderim hafta sonları veya tatilerde .

Pek negatif insan topluluğu olarak gelmediler. Biraz fazla rahatlar belki ama sorun değil benim için en azından

evet rotterdamda yasiyorum

Yuzune karsi oyle gelebilirler. Ama iki yuzlulukte on numaradirlar. Ha aralarinda iyileri de oluyor, oo iyilerde zaten yabancilara karsi on yargili degiller taniyorlar ve biliyorlar.

evet rotterdamda yasiyorum

Yuzune karsi oyle gelebilirler. Ama iki yuzlulukte on numaradirlar. Ha aralarinda iyileri de oluyor, oo iyilerde zaten yabancilara karsi on yargili degiller taniyorlar ve biliyorlar.

Hm... Almanlardan daha sıcak kanlılar bence. Ama sen zaten beğenmediğim yerdeymişin zaten :DD

Rotterdamda 3 gün kaldım ki bidah gidersem neyim. Belkide şansızdım ki hep tuhaf ve ters insanlar karşıma çıkmışdı orda.

Neyse. Biraz daha dikkatli bakarım bundan sonra:)

Şu olay bizim tribünlerden birinde yaşansa Türk insanın barbarlığından girilir yobazlığından çıkılır elin avrupalısı yapınca ooovvv.

İnsanların manevi inançları üzerinden seviyesiz söylemlerde bulunmak insanlık dışı ve büyük ayıp bence.

Tinerciler sanki daha iyi (Eboue olayı mesela)

zaten rakımları -1000 inşallah yakın zamanda denizin dibine girersiniz hıyar oğlu hıyarlar

Çarşı sanki farklı mı.? Bir Allah'a küfür etmiyorlar.Geri kalan her türlü küfrü gırla ediyorlar.Irkçılıkta yapmışlardı mesela

Ben maçtaydım, bunu gerçekten dediler yavşaklar yediremediler kendilerine.

Adamlar anladilar kaybeceklerini, ne var ne yok yapmaya calisiyorlar, ama unutmuslar ki ikinci mac istanbulda diye.

Geri
Üst Alt