Feyyaz Uçar: "Semih Kılıçsoy'u tutabileceğimizi zannetmiyorum"

herkese bi boey halleri gelmiş

Emirhan gibi bu cocugunda serbest kalma maddesi var dir.

Süper Lig'de 18 yaşında gol atmanın Avrupa piyasasındaki maddi karşılığı nedir. Bence maks 10m

Avrupa'da devam etseler orada da kendini gösterse belki 15'e çıkardı. Sadece Süper Lig performansına bu parayı vermezler. İspanyollar ve İngilizlerin zaten pek umurunda değiliz. İtalyanlardan da çıkmaz bence 15.

Şu anda en yüksek teklif maks 15 olur bonuslarla falan. Semih kendine yakın oynanınca tamamen etkisizleşiyor bunu geliştirmesi lazım. Yine yetenekli genç bir kaç gol atar hemen star olmuş gibi davranılır medyada. Umarım Semih Kılıçsoy bunlara vermez kafayı ve eksiklerini gidermeye çalışmaya devam eder. Bir de kendini Avrupa'ya atmalı ama oynayacağı bir takıma atmalı yedek olacağı bir takıma gitmektense 1-2 sene daha takımında kalıp oynamalı.

Bu kadar kötü geçen sezonda taraftara umut veren tek adamı satacağız demek bu adamın sözleşmede çıkışı var onun yolunu yapıyoruz demek.
Yüksek ihtimal 10-15 civarı bir çıkışı var sadece yurt dışına yada sezon sonu transfer bütçesini bu arkadaşın satışından çıkaracaklar 15 civarına satıp.

Yüksek ihtimal 10-15 civarı bir çıkışı var sadece yurt dışına yada sezon sonu transfer bütçesini bu arkadaşın satışından çıkaracaklar 15 civarına satıp.
dandik süper ligde gol attı diye o paraları vermezler hocam 10 + bonuslar diyosan o olabilir

Timo Werner tarzında gibi geldi bana. Bu maç ve birkaç hafta önce izledim bir süre yine. İyi kumaş bakalım nasıl olacak kariyeri ancak hemen elden çıkarma planı yapmış küçük takım.

Geri
Üst Alt