FIBA'dan Galatasaray'a Hawkins Müjdesi!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
FIBA, Galatasaray - David Hawkins konusundaki kararını açıklamış. Hawkins bize 424,603.18 USD+ faizi tutarında tazminat ödeyecek . Bunun haricinde kulüp Hawkins'e karşı yerine getirmediği sözleşme yükümlülüklerinden dolayı 281,666.00 USD + faiz tutarında ödeme yapacak

Detaylar burada ;

https://www.fiba.com/downloads/v3_expe/fat/deci/14/0436 Galatasaray Spor Kubulu Dernegi vs Hawkins (public version).PD

Kişisel Notum : Biz Hawkins'e , Hawkins de bize tazminat ödeyeceğiz . Ama kazançlı biziz . Yaklaşık 150 bin dolar alacağız . Piyango çıktı birden . İnşallah o para iyi bir pivot için kullanılır .

Artık taş gibi pivot ve all round forvet transferi yapmak lazım gelen parayla. Bütce acısından her ne kadar zor bir dönem gecirsekte oyuncu indirimleri, anlaşılamayan oyuncular ve Hawkins davasıyla gelen para ile daha iyi bir takım kurmak için bir fırsat oluştu. Sonuna kadar bu fırsatı kullanmak lazım.

hala paranın derdindesin yasin

gsaray mparkın bir babası vardı

david hawkins

şimdi öksüz kaldık

zamanında takıma ihanet edip , koko çekmeseydi berat

Yalnız söylemeden gecemeyecem keske sözleşme yükümlülükleri bir şekilde yerine getirilseydi. Çünkü David Hawkins, BJK'den buraya gelirken yıllığı 1.5 MD'dan 3 yıllık sözleşme imza atmıştı. Eğer bu olaylar yaşandığı sırada sezon sonuna kadar o para ödenseydi şuan kar edeceğimiz miktar 150 binden cok daha fazla olacaktı. Adeta maden bulmuş olacaktık.

ben detayları göremiyorum,eski haber olmasın,değilse de ödeme süresi ne zaman?

Alacağımız hiç bir para Hawkins'in winner özelliğini karşılamayacaktır. Onun liderliği şu anda ihtiyaç duyduğumuz şeydi. Keşke o talihsiz durum gelmeseydi de doya doya izleseydik Hawkins'i

Geri
Üst Alt