FIFA 16 Ana Konu

böyle sacma salak seylerle ugrasmak yerine güzel bir oynanis ve dandik server sorunlarini halletseler daha iyi olacak ama onlar yine aynidir

adizero = hadi sero ?

survivor serenay da olacak sanırım oyunda

PES'ciydim ama Alex Morgan hatrı için FIFA16'yı bekliyorum.

Ea Sports u da aziz mi yönetiyor acaba diye derin düşüncelere sevk etti. 2 maç üst üste hilecilerden maç yapılmıyor. Hadi oldu da oynadık bu seferden devreye lag giriyor. Hele şu an tots haftaları başladı, bırak maça girmek oyunu açmak mümkün değil.

Sacma sapan is yapiyorlar. Fifa15 muazzamdi ustunr koyup gitseler efsane olabilirler. Kadin futbolu ne ayak?

Sent from my HTC One

Mod ile ciplak oyunatirmiyiz acaba bide ustuna bug ciksa tadindan yemez super eglenceli olur:D

Gereksizlikte sınır tanımamışlar. Server sorunları dururken ne alaka?

Ea Sports u da aziz mi yönetiyor acaba diye derin düşüncelere sevk etti. 2 maç üst üste hilecilerden maç yapılmıyor. Hadi oldu da oynadık bu seferden devreye lag giriyor. Hele şu an tots haftaları başladı, bırak maça girmek oyunu açmak mümkün değil.

ben 3 senede anca anladım renktaş pcde oynanmaz bu oyun, originde kaç kişiyi raporladım 1den fazla kez ama hala hile yapmaya devam ediyorlar, hele pucnayn mı ne bulgar bir pezo var , herif ben banlanmam boşuna uğraşma diye artislik yapıyor, klübünün screenshotunu attı tüm toty oyuncuları var milyonlarca coins var ama hala istediği gibi hile yapabiliyor , adam bana "öğlen 2ye kadar hile yapıoyurm ondan sonra akşama kadar maç yapıyorum" diyordu , bu işi meslek edinmiş :D

HOPEEEEEEEEEEE SOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ♥♥♥♥♥

hope-solo-300.jpg

espnw_a_hope-solo_mb_800x450.jpg

ANAAAAMMMM

Kariyer mod sakatlık raporunda yıldız oyuncunuz 9 ay hamile yazarsa da şaşırmayız artık... :D

Geri
Üst Alt