Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fildişi Sahili 0-0 Portekiz | 15 Haziran | Maç Sonucu
Cevap: Fildişi Sahili- Portekiz | 15 Haziran | 17.00 | TRT 1
Fil dişi daha kaliteli bir kadroya sahip, 3-1 fil dişi alır tabiki sadece kadro kalitesinin yanı sıra hava koşulları çok önemli en başından beri sölüyorum bu dezavantajı, fil dişi sahili avantaja çevirebilir ayrıca kaliteli ayaklara sahipler zaten en başta söyledim, fizik güçleride gayet yerinde ben diyorumki Drogba deler geçer Portekiz savunmasını
İşte biramızı,fıstığımızı alıp,ekran başına geçip bir futbol şöleni yaşayacağımız maçlardan biri budur.Gönlüm de mantığım da Fildişi Sahillerinden yana.Ama Portekiz asla yabana atılmaz. 3-2 gibi bir sonuç bekliyorum.Fildişi kazanır.
Fildişi,Afrika kupasında çok kötü maçlar çıkarttı.
Eski hocaları defans hattını kaleden 10-15 metre önüne kurup geri kalan oyuncularını hucumculardan oluşturuyordu,Mısır İ( yanlış hatırlamıyorsam ) Fildişi ile dalga geçmişti orta sahada,ispanya vari paslaşmışlardı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.