Florya Metin Oktay Tesisleri

400 milyon dolar veren olursa verir bizimkiler.

Arsayı komple satıp 2 sene bankaya koysak günün sonunda şu verdikleri total para kadar para kazanırdık.

İhale iptal edilip birkaç ay sonra yeniden yapılsa lehimize daha iyi rakamlar cikarmi? Bence o da muamma ülke sartlarinda

Adnan polatin bos A4 e sadece para ve avans yazmasi nasil bir roldür

Dursun Galatasaray’ı düşünüyorsa Erden Timur’un taahhüt ettiği rakamları da göz önüne alarak bu işin full yetkisini ona verip ikna etsin. Kulüp bu projeyi kendi yapsın.

Son kozumuzu bu kadar çerez paralarına vermeyelim.

Bir de TL veriyorlar proje 8 sene sürerse Riva gibi, ne olacak?

Şu işin ilk anlatıldığı haliyle geldiğimiz nokta arası uçurum. Ben başkan olsam ben de paylaşımlı böyle minimum bedelden satardım, kime ne faydası olacak bunun?

Bu nasil is lan... Karsilastiralim edelim diyorsun.

Son sozunun var mi diosun hani son bi cuzdana eli giden var mi diye.

rams in temsilcisi trafikte falan kalmis.

Bunun her teklifin Detayli ve anlasilir sekilde divana sunulmasi fikir alinmasi gerekir.(Yayina falan gerek yok)

Bayramdan sonra Cuma ya kadar karar verecekmisiz. Yetki temmuza kadar genel kurulun verdigi, o zamana kalmadan alelacele karara gidiyor bu is.

1) 8taş - dikilitaş arsası - 15 dönüm - emlak gyo ile gelir paylaşımı - 8taşın kendine beklediği gelir 150/200 milyon dolar arası

2) şikeciler - ataşehir arsa - 38 dönüm - emlak gyo ile gelir paylaşımı - şikecilere bu arsa için ön ödeme 90 milyon euro yapılacak. Proje sonrası toplam gelir üzerinden kalan paylaşım tutarı belirlenecek.

Adamlar ne güzel kazanıyorlar değil mi? Çok daha az alana, daha kötü mevkiye rağmen.

Peki bizde neler oluyor.

* Riva 1. Etap projesi : Dursun sayesinde emlak gyo kazandı biz çırak çıktık. Toplam gelirden %25 civarı bir rakam aldık.

* Florya projesi : 60 dönümlük yerden gene dursun ve muhteşem ekürisi adnan sayesinde çırak çıkacağız. Millet kazanacak biz seyredeceğiz.

Bu arada en baştan hazırlanmış tezgah. Adnan gelir gelmez 300 lafını söyledi. Nedense teklifler o civarda. Ne tesadüf.

Erden Timur hiç bir şey bilmiyor ve anlamıyormuş ki Fatih Altaylı ve Candan Tolga Işık ile yaptığı youtube yayınlarında yanlış fiyatlar vermiş. Hem maliyet hem de satış için. Yerseniz tabi.

Bu arada inşaat piyasası durgunluğu böyle prestijli projeler için yalandır. O paralara rahat satılır. Parası olan adam gider alır. Beklese 1 sene sonra daha pahalıya alacak iken neden sonra alsın. Üstelik inşaatı 2-3 ayda bitmeyecek. Minimum 2 ya da 3 yıl sürecek. O zamana kim öle kim kala.

Sonuç olarak çok güzel bir kazık sokacaklar kulübe. Yazık günah diyeceğim de kime ne anlatıyoruz biz.

Hani bir laf varya alan memnun satan memnun. Tezgah güzel olduktan sonra biz yazsak ne yazar.

Dursun Galatasaray’ı düşünüyorsa Erden Timur’un taahhüt ettiği rakamları da göz önüne alarak bu işin full yetkisini ona verip ikna etsin. Kulüp bu projeyi kendi yapsın.

Son kozumuzu bu kadar çerez paralarına vermeyelim.

Bir de TL veriyorlar proje 8 sene sürerse Riva gibi, ne olacak?

Şu işin ilk anlatıldığı haliyle geldiğimiz nokta arası uçurum. Ben başkan olsam ben de paylaşımlı böyle minimum bedelden satardım, kime ne faydası olacak bunun?
Akil almaz is ya, bide temmzuda yetkimiz bitiyor bayram sonrasi karar aciklayacagiz diyor.

Bayram zaten haftaya, 5 gun tatil vs var toplam 8-10 gun A dan Z ye bunlari didik didik edebilecekler mi? Imza atilirsa sana girebilecek maddelr var mi, bunlari ne kadar denetleyebildin.

Yok abi iptal olsun bu surec. Erden Timur dumene gecmeli bu iste.

Bu nasil is lan... Karsilastiralim edelim diyorsun.

Son sozunun var mi diosun hani son bi cuzdana eli giden var mi diye.

rams in temsilcisi trafikte falan kalmis.

Bunun her teklifin Detayli ve anlasilir sekilde divana sunulmasi fikir alinmasi gerekir.(Yayina falan gerek yok)

Bayramdan sonra Cuma ya kadar karar verecekmisiz. Yetki temmuza kadar genel kurulun verdigi, o zamana kalmadan alelacele karara gidiyor bu is.

Bu ihaleye dava yolu ile çok itiraz gelir. Sanki yangından mal kaçırıyorlar.

Süheyl Batum, Rezzan Epözdemir ya da diğer hukukçular izin vermezler.

Kolay değil o kadar. Hele ki Dursun'un Riva'da yaptığını gördükten sonra oldu bittiye gelmesine izin vermezler.

Biz satmak zorunda mıyız da dip fiyattan anlaşma arıyoruz orasını anlamadım? Başka öz kaynağımız kalıyor mu bu satıştan sonra da yarınlar yokmuşçasına bunu da yok etmeye çalışıyoruz?
Aptal saptal oyuncular alıp hoca bek beğenmedi diye 2-3 tane daha 10 milyona bek alırsan bunun yüzünden yıllık 70-80milyon zarara girersen tabiki satmak zorundasın.3 yıldır bankalar birliği diyorlar bankalar birliği parasının fazlasını transfer maaşa harcadın zaten.Yetmedi aklı çalışan tek erden timur varken onu tüm lise ve gsyiad tayfa yedi kendi ağzıylada söyledi adam.Bu ülkede normal bir insan başa gelip yetki sahibi olamaz onu yolda yiyorlar zaten.Siyasetin adamı adnan polata yetki veren liseli tayfa kendileride mamalanacaklar bu satıştan az'ada gitse mamalanacaklar.

Bu ihaleye dava yolu ile çok itiraz gelir. Sanki yangından mal kaçırıyorlar.

Süheyl Batum, Rezzan Epözdemir ya da diğer hukukçular izin vermezler.

Kolay değil o kadar. Hele ki Dursun'un Riva'da yaptığını gördükten sonra oldu bittiye gelmesine izin vermezler.
Kesin oyle olur, isten hic anlamasam bile bu ne ya 3 masaya oturmussunuz cade gibi, 2 mikrofon . Yayin baslayip 3 rakam relfuz etmssin canli yayinda ama hemen araya gitmissin ne gerekse...

Sonrada tesekkur diyorsun.

Bu isten pis koku geliyor. Hani firmada belli, osu busu da belli piyes sergilendi gibi geldi bana.

O turkerlerdeki adamin , son bi dilekce daha getirdik sizd falan hic hosuma gitmedi.

Divan.kesin itiraz eder AMA GECEN SENE YETKI VERIRKEN DUSUNECEKLERDI

Bir şey soracağım bu ihalede verilen rakamlar minimum garanti edilen gelir değil mi hasılat paylaşımı usulü olduğu için nihai gelir değil?
Oyle de vakti geldiginde onun dalaveresi yapilip oyle satis gibide gosterilebilir her seye ucu acik.nasil bugun taouya gittiginde rayic bedelden gosteriyorlar satislari vergiden siyirmak icin, bu ulkede yol cok.

TEkliflerdeki alt metinler ve sana sagladigi guvenceler ya da riskler neler. Sen nasil koyuyorsan adamlarda belki cezai maddeler koydu oraya misal. Oralar onemli benim adima.

Zaten agizdan bi 50-50 cikardilar hepsi orada. Ustunu zorlayamazsinki oyle

Kesin oyle olur, isten hic anlamasam bile bu ne ya 3 masaya oturmussunuz cade gibi, 2 mikrofon . Yayin baslayip 3 rakam relfuz etmssin canli yayinda ama hemen araya gitmissin ne gerekse...

Sonrada tesekkur diyorsun.

Bu isten pis koku geliyor. Hani firmada belli, osu busu da belli piyes sergilendi gibi geldi bana.

O turkerlerdeki adamin , son bi dilekce daha getirdik sizd falan hic hosuma gitmedi.

Divan.kesin itiraz eder AMA GECEN SENE YETKI VERIRKEN DUSUNECEKLERDI

İhaleye itiraz etmek zor değil. Zaten dava açılınca büyük ihtimal ile mahkemeden yürütme durdurma kararı da gelir.

Ne olursa olsun inşaat alanı belli. Oradaki emsal projelerin satış rakamları belli. Yaklaşık inşaat maliyeti belli. Hesaplanmayacak bir şey yok ortada.

Dava açılırsa bilirkişiler bunları raporlayacaktır.

Sonuçta aradaki fark çok çıkınca mahkeme gerekli kararı verir.

Dediğim gibi birde milletin ağzı daha önce yandı. Dursunun rivada yaptıkları ortada. Adnanın yediği naneler ortada.

Mahkeme açılınca zaten herkes eteğindeki tüm kirli taşları döker.

Bide yani ne hikmetse Cuma aksamustu tam mac saatinden once oluyor su "toplanti" . Onada toplanti denirse

inşaat sektörünün haliyle şu projenin pek bir ilgisi yok

bu projeyi zaten öyle bir yapacaksın ki kırk yılda bir İstanbul'da böyle ev düşüyor diyip üstüne atlayacak millet

sürekli oluyor böyle projeler. daha yeni RAMS'ın yaptığı bir proje için hararet oluştu çevremde

İstanbul bitecek bir şehir değil. İstanbul'un en güzel evlerine hep alıcı bulursun

sanki toplu konut yapıyoz. teallam. neyse bakalım kim yiyecek paracıkları. doyacaklar mı. belli ki Riva doyuramamış

sırada Hasnun Galip'e rezidans dikmek falan çıkmasın da

Geri
Üst Alt