- 15 Aralık 2011
- 18.521
- 7.291
- 1.513
400 milyon dolar veren olursa verir bizimkiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkmaz ihale iptal edersek sektörün hareketlenmesini dolayısıyla faizlerin düşmesini.İhale iptal edilip birkaç ay sonra yeniden yapılsa lehimize daha iyi rakamlar cikarmi? Bence o da muamma ülke sartlarinda
Bir şey soracağım bu ihalede verilen rakamlar minimum garanti edilen gelir değil mi hasılat paylaşımı usulü olduğu için nihai gelir değil?Adnan polatin bos A4 e sadece para ve avans yazmasi nasil bir roldür
Akil almaz is ya, bide temmzuda yetkimiz bitiyor bayram sonrasi karar aciklayacagiz diyor.Dursun Galatasaray’ı düşünüyorsa Erden Timur’un taahhüt ettiği rakamları da göz önüne alarak bu işin full yetkisini ona verip ikna etsin. Kulüp bu projeyi kendi yapsın.
Son kozumuzu bu kadar çerez paralarına vermeyelim.
Bir de TL veriyorlar proje 8 sene sürerse Riva gibi, ne olacak?
Şu işin ilk anlatıldığı haliyle geldiğimiz nokta arası uçurum. Ben başkan olsam ben de paylaşımlı böyle minimum bedelden satardım, kime ne faydası olacak bunun?
Bu nasil is lan... Karsilastiralim edelim diyorsun.
Son sozunun var mi diosun hani son bi cuzdana eli giden var mi diye.
rams in temsilcisi trafikte falan kalmis.
Bunun her teklifin Detayli ve anlasilir sekilde divana sunulmasi fikir alinmasi gerekir.(Yayina falan gerek yok)
Bayramdan sonra Cuma ya kadar karar verecekmisiz. Yetki temmuza kadar genel kurulun verdigi, o zamana kalmadan alelacele karara gidiyor bu is.
Aptal saptal oyuncular alıp hoca bek beğenmedi diye 2-3 tane daha 10 milyona bek alırsan bunun yüzünden yıllık 70-80milyon zarara girersen tabiki satmak zorundasın.3 yıldır bankalar birliği diyorlar bankalar birliği parasının fazlasını transfer maaşa harcadın zaten.Yetmedi aklı çalışan tek erden timur varken onu tüm lise ve gsyiad tayfa yedi kendi ağzıylada söyledi adam.Bu ülkede normal bir insan başa gelip yetki sahibi olamaz onu yolda yiyorlar zaten.Siyasetin adamı adnan polata yetki veren liseli tayfa kendileride mamalanacaklar bu satıştan az'ada gitse mamalanacaklar.Biz satmak zorunda mıyız da dip fiyattan anlaşma arıyoruz orasını anlamadım? Başka öz kaynağımız kalıyor mu bu satıştan sonra da yarınlar yokmuşçasına bunu da yok etmeye çalışıyoruz?
Kesin oyle olur, isten hic anlamasam bile bu ne ya 3 masaya oturmussunuz cade gibi, 2 mikrofon . Yayin baslayip 3 rakam relfuz etmssin canli yayinda ama hemen araya gitmissin ne gerekse...Bu ihaleye dava yolu ile çok itiraz gelir. Sanki yangından mal kaçırıyorlar.
Süheyl Batum, Rezzan Epözdemir ya da diğer hukukçular izin vermezler.
Kolay değil o kadar. Hele ki Dursun'un Riva'da yaptığını gördükten sonra oldu bittiye gelmesine izin vermezler.
Oyle de vakti geldiginde onun dalaveresi yapilip oyle satis gibide gosterilebilir her seye ucu acik.nasil bugun taouya gittiginde rayic bedelden gosteriyorlar satislari vergiden siyirmak icin, bu ulkede yol cok.Bir şey soracağım bu ihalede verilen rakamlar minimum garanti edilen gelir değil mi hasılat paylaşımı usulü olduğu için nihai gelir değil?
Kesin oyle olur, isten hic anlamasam bile bu ne ya 3 masaya oturmussunuz cade gibi, 2 mikrofon . Yayin baslayip 3 rakam relfuz etmssin canli yayinda ama hemen araya gitmissin ne gerekse...
Sonrada tesekkur diyorsun.
Bu isten pis koku geliyor. Hani firmada belli, osu busu da belli piyes sergilendi gibi geldi bana.
O turkerlerdeki adamin , son bi dilekce daha getirdik sizd falan hic hosuma gitmedi.
Divan.kesin itiraz eder AMA GECEN SENE YETKI VERIRKEN DUSUNECEKLERDI