Florya Metin Oktay Tesisleri

Acilen sosyal medya'da bu konu hakkında hastag'ler açılmalı. 1 milyar dolar değeri olan güzelim florya arazisini 300 milyon dolara peşkeş çekiyor Adnan denen hain herif! Bu adam ibra edilmedi. Neden hala kulübün içerisinde dolaşıyor ??

Erden Timur'u neden yedikleri belli oldu. ABV 🤬🤬🤬

Adnanın aniden kulüpte belirmesinden belliydi belli olacağı

İbra edilmeyip şutlanan adam gsnin en büyük projesini yönetiyor gel de intihara kalkışma

Rezanla süheyl kongrede kulübe minimum ne kadar kalmasını sözleşmeye ekletmişti 350 mi 400 mü?

Oyle de vakti geldiginde onun dalaveresi yapilip alttan saris gibide gosterilebilir her seye ucu acik.

TEkliflerdeki alt metinler ve sana sagladigi guvenceler ya da riskler neler. Sen nasil koyuyorsan adamlarda belki cezai maddeler koydu oraya misal. Oralar onemli benim adima.

Zaten agizdan bi 50-50 cikardilar hepsi orada. Ustunu zorlayamazsinki oyle
Tamam da onlar zaten şartnamelerde vardır ona göre yapılır. Benim gördüğüm asıl sıkıntı hasılat pay oranında %50 dışında teklif veren yok oranı arttırmak için çalışma olmamış demek bu.

O seviyelerde satışlarda ben de benzer şeyler duyuyorum. Rams Neften falan pahalı mesela, deli gibi satış yapıyorlar.

Floryaya kazma vurulmadan %30u en az satılır, kimse hikaye anlatmasın.

İhaleye itiraz etmek zor değil. Zaten dava açılınca büyük ihtimal ile mahkemeden yürütme durdurma kararı da gelir.

Ne olursa olsun inşaat alanı belli. Oradaki emsal projelerin satış rakamları belli. Yaklaşık inşaat maliyeti belli. Hesaplanmayacak bir şey yok ortada.

Dava açılırsa bilirkişiler bunları raporlayacaktır.

Sonuçta aradaki fark çok çıkınca mahkeme gerekli kararı verir.

Dediğim gibi birde milletin ağzı daha önce yandı. Dursunun rivada yaptıkları ortada. Adnanın yediği naneler ortada.

Mahkeme açılınca zaten herkes eteğindeki tüm kirli taşları döker.
Valla onu bunu bilmem abi, aylar gecti ek sure mek sure bilemem ne. 15 dk si ara 10 dksi yayin izledik bi halt anlamadik. Ben anlamadim.

Isin A si B si Csi enine boyuna yatirmadan "yetki suremiz temmuzdu" diyerekten oldu bittiyr geliyor bakinca

Ulan gel de delirme elinde emlak olmayan Fb Bjk bir iki tarla ve bina üzerinden bizden daha çok para kazanacak sürecin sonunda. Her şeyi de üst kullanım hakkıyla bize kitliyolar yeni bi mülk sahibi falan da olmuyoz süreçte

Oyle de vakti geldiginde onun dalaveresi yapilip oyle satis gibide gosterilebilir her seye ucu acik.nasil bugun taouya gittiginde rayic bedelden gosteriyorlar satislari vergiden siyirmak icin, bu ulkede yol cok.

TEkliflerdeki alt metinler ve sana sagladigi guvenceler ya da riskler neler. Sen nasil koyuyorsan adamlarda belki cezai maddeler koydu oraya misal. Oralar onemli benim adima.

Zaten agizdan bi 50-50 cikardilar hepsi orada. Ustunu zorlayamazsinki oyle

Gelir paylaşımı işlerde çok güzel tezgahlar dönüyor. Gayri resmi paralar çantalarla el değiştiriyor. Kat karşılığı olsa alacağın daire sayısı belli. Onda bir tezgah gene varda satış ile ilgili değil. Mal sahibine verilecek dairelerin kalitesi ile dümen çeviriyorlar.

Ama dediğiniz gibi gelir paylaşımında müteahhit kötü niyetli ise mal sahibini ayakta uyutur. Ruhu duymaz. İlave paraları cebe atar.

Bana isin daha vahim gorunen kismi su.en azindan hissiyatim.

Bu salon maket falan filan 2 3 soz bitmeden aslan vadisi huaaaa goruntuleri bu sureci makyajlamak icin ortaya oylesine atilan bir sey gibi hissettirdi.

Erden abi gerekirse başkanlığını yak,çaldı desinler,reklamını yapmak için projeyi yapıyo desinler,ne bok derlerse desinler ama gel gir şu projeyi sen yap 500milyon doları buhar ettirme be ağabey

Tamam da onlar zaten şartnamelerde vardır ona göre yapılır. Benim gördüğüm asıl sıkıntı hasılat pay oranında %50 dışında teklif veren yok oranı arttırmak için çalışma olmamış demek bu.
Tamam iste sen sadece %50-50 dillendirisen, bundan fazlasi hayalcilik olur diyen komisyon baskanin olursa kimse 50nin uzerini sana vermez.

O yetki icin baya baya kendi kurullarona 50-50 yi dikte ettiler,mali degersizlestirdiler.

O gunku konualrda da yazdim minimum 55-45 tir, hakkaniyeto 60-40 olabilir gibi cok kaba bakis acisiyla

Adnan geldiğinden beri 300 rakamını söyleyip durdu. Teklifler genelde o civarda. Tesadüf mü?

Gelir paylaşımında sözleşmede yazan değil gerçekte ne olduğunu önemli. Gayri resmi paralar çantalar ile alınır ruhumuz duymaz. Tapuda sanki gerçek rakamdan gösteriyorlar. Her şeyimiz üç kağıt. Gelin İzmir'e size Bayraklı'da yapılan gökdelenlerdeki satış ofislerine gidelim. Siyah çantalar havada uçuşuyor.

Süheyl Batum ve Rezzan Epözdemir sayesinde 50-50 oranı kongrede yazıldı. O olmasaydı bugün emin olun 40 ları bile görürdük. O yüzden 50 veriyorlar. Adamlar salak mı. En az ne ise onu verecekler.

Tüm bunlar koca bir tezgah. Kimlerin kurduğu da belli.

Adnan Polat denen haini kapı dışarı edin! Ulan Galatasaray'ın 1 milyar dolarlık arazisini 300 milyon dolara peşkeş çekemezsiniz hainler!!!!!

Ulan hangi insan satacağı malı daha satmadan kötüler değerini düşürür

-inşaat sektörü de durgun
-burası fazla etmez uçmamak lazım
-konut piyasası da belli hani
-ya yapan firma da kazansın bize şu kadar yeter
-ne teklif verilirse kabul etmek lazım sonra onu da bulamayabiliriz

Bırakın gidin ulan

Bu ihaleye dava yolu ile çok itiraz gelir. Sanki yangından mal kaçırıyorlar.

Süheyl Batum, Rezzan Epözdemir ya da diğer hukukçular izin vermezler.

Kolay değil o kadar. Hele ki Dursun'un Riva'da yaptığını gördükten sonra oldu bittiye gelmesine izin vermezler.
Karar verecek mahkemeye ne kadar güvenebiliriz peki.

Köşe başları çoktan tutulmuş.

Bir yıl önce kendimizi parçaladık burada rtaş, sen de vardın, bırak bilinçsiz taraftarı buradaki görece gündemi takip eden taraftarın bile umrunda olmadı ki.

Stadyumda, sosyal medyada bir kere şunun tepkisini gördük mü.

Karar verecek mahkemeye ne kadar güvenebiliriz peki.

Amaç mahkemeye güvenmek değil zaten. Süreci uzatmak. Süreç uzasın ki Florya'yı hakkıyla yapacak birileri gelsin.

Yoksa dursun ve adnan ekürisi işi oldu bittiye getirmek için ellerinden geleni yapacaklar.

Hele adnan yangından mal kaçırıyor mübarek.

Hatırlıyorum. Sen, Can bir sürü renktaşımız burada bir tarafımızı yırtmıştık.

Yapacak bir şey yok. Sesimizi duyurabildiğimiz kadar uğraşacağız.

Ben Rezzan Epözdemir'e yarın ulaşmaya çalışacağım mesela. Ortak bir avukat arkadaşımız var. Onun üzerinden.

Artık kimin elinden ne gelirse çabalayacağız.

Hepsi Galatasaray'ımız için.

Geri
Üst Alt