Formula 1 Takip Başlığı | Verstappen 277-199 Norris - Sayfa 522 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Formula 1 Takip Başlığı | Verstappen 277-199 Norris

20 sene gecmedi uzerinden canli izlemistim. Yagmur bu sporun dogal bir parcasidir ve tarihi boyunca epik anlara onlarca kez sahitlik etmemizi saglamistir.Baba pilotla digerlerini birbirinden ayiran yegena unsurlardan biridir.Yaklasik 20 senede sporun geldigi hale bak piste su firlatsak yarismaktan acizler hepiniz abv.

20 sene gecmedi uzerinden canli izlemistim. Yagmur bu sporun dogal bir parcasidir ve tarihi boyunca epik anlara onlarca kez sahitlik etmemizi saglamistir.Baba pilotla digerlerini birbirinden ayiran yegena unsurlardan biridir.Yaklasik 20 senede sporun geldigi hale bak piste su firlatsak yarismaktan acizler hepiniz abv.

Aslında sorun pilottan ziyade hem Brezilya hem de araçların günümüzde geldiği nokta. Mevcut araçlar artık eskisine göre çok çok daha fazla sprey bırakıyor ve yağmurda yere tutunması eski nesil araçlara göre çok daha düşük, kızaklama (aquaplaning) aşırı fazla bu araçlarda.

Maalesef o eski yağmurlu yarışları artık göremiyoruz, göremeyeceğiz de. Çok ekstrem bir gelişme olup da farklı türde lastikler ile yeni aero teknolojileri gelmezse bir daha da görmemiz pek mümkün görünmüyor. Mevcut yağmur lastikleri kurtaramıyor bu durumu. :(

bu egoist yvsk kafir ingilizi şampiyon yapmak için çok fazla uğraşıyorlar.maxın deli yönünü bildikleri için üzerine çok gidiyorlar ki çıldırtıp ceza verme şansları doğsun.

hak yolundaki maxın, baş koyduğu bu hak yolunda onu desteklemekteyiz. onu desteklemeyenin imanını sorgularım XD (şaka tabi)

verstappen sonuncu ha
Gbc_IAbbUAE5Bfp

Sıralamalar yapılmazsa sprint yarışının sıralamasını baz alırlar diye tahmin ediyorum bu durumda Verstappen 9'ncu sıradan başlar.

Üst Alt