forumda engellediklerimiz?

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
Biraz önce konusu geçti, bende konusunu açmak gereğini hissettim..

Forumda engellediğiniz birileri var mı? varsa kimlerdir buyrun...

Bu başlığı açıyorum çünkü engelleri aşabiliriz, yeter ki biraz hoşgörü gösterin.. :tbr::tbr:

Lütfen isim verelim.. Bu sadece nefretin ortaya çıkmasına değil, belki yanlış anlamaların önüne de geçer.. :hat:

Yanlış anlama olsaydı Lig içimde aldığımız her puan kaybı foruma uğrayıp bu takım şampiyon olamaz söylemleriyle forumun sinerjisini düşürmezlerdi. Bakıyorum da aynı kişiler transfer gündemi yeniden ortaya çıktı. En iyisi mesajlarını görmemek oluyor böylelerinin

Engellemek tahammulsuz insanlara gore bir sey diye dusunuyorum

Ben ilk ve son @Fatih Işık beyi engellemiştim..

Tabi bir yanlış anlama sonucuydu, ama sonrasında her şey bambaşka oldu..

Tanımayan biri bizi yan yana görse, sevgili falan sanır :rose::rose:

KERAMETTIN
(engeli açmayı düşünmüyorum)

Yönetimin, forum genelinde böyle bir liste vermesi söz konusu mu acaba ?

Belki özür felan dileriz ;)

2 kişi engelli, fikirlerinden dolayı değil aşırı derecede mal olduklarından. Hani böyle bazı tipler vardır aynı ortamda bulunmak istemezsiniz bulunduğunuz mekana geleceğini duyduğunuzda yüzünüzü buruşturursunuz, hah işte bunun forum versiyonu.

2 kişi engelli, fikirlerinden dolayı değil aşırı derecede mal olduklarından. Hani böyle bazı tipler vardır aynı ortamda bulunmak istemezsiniz bulunduğunuz mekana geleceğini duyduğunuzda yüzünüzü buruşturursunuz, hah işte bunun forum versiyonu.

Lütfen isim verin, Mehmet bey.. :hat:

Bende de engelliler.

Geri
Üst Alt