- 26 Eylül 2012
- 122.150
- 72.793
- 5.068
Senin liste su sekilde olurdu.
Ug. GU..
AY. AS..
SA.. YI...
O masadan sag salim cikan olmaz. Sarper yerine Sinan'i yazsaymissin tam olurdu aslinda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin liste su sekilde olurdu.
Ug. GU..
AY. AS..
SA.. YI...
O masadan sag salim cikan olmaz. Sarper yerine Sinan'i yazsaymissin tam olurdu aslinda.
Sinani ozledik yav nerelerde
Ulannnn bana mention atma demedim mi sana etken madde!!! Alkol içeceğime kezzap içerim daha iyi...Geri bas@Uğur Güzel reyisle içmek isterdim
Ulannnn bana mention atma demedim mi sana etken madde!!! Alkol içeceğime kezzap içerim daha iyi...Geri bas ...
tamam.Alkol kötü bir şey değil atamızda içerdi
Bilmiyordum özür dilerim...
DamperOsmanlıca bilen sen bunu mu bilmeyeceksin ?
Geçiniz sayın Güzel
Böyle efendi olmanı takdir ediyorum
Damper
İçtiğine dair az önce hasbihal ettik ne var ki bunda? Küçük günah...Ben işlemem ama Gazi işlemiş bunun imanla alakası yok iftira atmayalım büyük İttihatçı Atatürk'e !!!Atamızın alkol içtiğini nasıl bilmiyordun yaa ?
Bir de tarihim iyi felan diye hava atıyordun bundan sonra seni ciddiye almayacağım tarihi konularda
Hürmetler
Özüür şeriatın kestiği parmak acımaz...birbirimize hakaret etmekten kacinalim
-yönetim-
İçtiğine dair az önce hasbihal ettik ne var ki bunda? Küçük günah...Ben işlemem ama Gazi işlemiş bunun imanla alakası yok iftira atmayalım büyük İttihatçı Atatürk'e !!!
Peki öyle olşunDaha alkol tükettiğini bile bilmiyordun benden duydun şimdi