Forumun Mevzusu Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma geçtiğimiz pazartesi üye oldum.

Bir konuda farklı bir düşünce belirtmemden ötürü,fenerli bu kardeşim tarzı yaklaşımlarda bulunan bir üyeniz çıktı.Hatta mesajını da 3 üyeniz daha beğenmiş.

Yetmedi,nasıl olayları birbirine bağlamayı başardıysa,ağzımdan siyasi 1 kelime harf bile çıkmamışken,yine aynı mesaj içerisinde beni Akp düşmanlığı ile de suçladı.

Bu forumda kim daha fazla Galatasaraylı?Lütfen öne çıksın?

Ya da forumun siyasi görüşü nedir? ki Akp düşmanısınız kardeşim tarzı yaklaşımlar oluyor?

Bu forumda gerçek Galatasaraylılığını belirtmek,ispatlamak için ne gerekiyor?Kriterler nelerdir?

bu forumda Mesaj sayısı olan benden yaşça küçük insanlar daha mı fazla Galatasaraylı oluyor?Nedir yani?

Ya da Galatasaray'ın,Galatasaraylılığın siyasetle ne işi vardır?

Grubun siyasetle işi yoksa,böyle adamları grupta neden barındırırsınız?

Nedir yani mevzu?Bilen biri bana açıklayabilir mi?

Bu forumun en büyük Galatasaraylısı benim soruları alayım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dis-gon-be-good.gif

forum trollerinin oyununa gelmişsin.Her yeni üyeye fenerli yaftasını vururlar , canını sıkma.

Ayrıca fenerli bile olsan , kurallara uyduğun sürece aramızda yer bulabilirsin.

Ama senin de üslubuna dikkat etmen gerekir.

La olum ben 6 yildir uyeyim bana bile kus diyolar yeri geliyo var oyle ergenler takma :)

la fenerli bile olsan doğru sorular sormuşsun aslında cevaplardan bazılarınıda forumun belli başlı trolleri vermiş takılma o kadar

Kimsenin kimseye sen şusun sen busun demeye hakkı yok. Konu kilit amacının dışına çıkıyor.

Uygunsuz mesajları şikayet ederseniz ilgileniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt