Forvet Hattı Yabancılardan Oluşmalı

Tabii ki yabancı olmalı. Prandelli İtalya'dan bir kimse alsın!

Ücretsiz ve limitsiz depolama alanı: Kutucuğum buna bir bakın!

serdar taşçı ayarında bir yerli savunmacı ve huntelaar ayarında bir forvet alınırsa savunmayı full yerli yapıp ,çok çok güçlü bir ön alanla oynayabiliriz.

muslera

veysel semih serdar taşçı hakan balta

selçuk-melo

olcan sneijder bruma

huntelaar

Tamam savunma konusunda sıkıntı yaşayacağız ama lig için ön alanı güçlü tutmalıyız. geçen sene ikinci yarı sabri-semih-hakan balta-telles dörtlüsüyle oynadık,ligin en az gol yiyen takımı olduk.bu ligde şampiyonluk anadolu takımlarıyla özellikle deplasmanda oynanan maçlardan geçiyor.O yüzden şu kısır deplasman oyunundan kurtulmaz için hücumda olabilecek en iyi yapıyı kurmak gerek.

Sadece yabancı olması yetmez aynı zamanda zenci olmalı. Bu ligde zenci forvetler her zaman iş yapmıştır. Fbnin forvet hattının nasıl olduğu ortada işte. Beşiktaş ba'yı aldı o da dağıtacak bu ligi. Drogba ve nonda'yı da gördük nasıl iş yaptıklarını. Bizim cılız Türk defansçılar hayvani fizikli zenci forvetleri tutamıyor. Bu yüzden bize zenci forvet şart.

istersen açıkların robben ribbery olsun ortadaki santraforun gelen 5 toptan birini içeri atıyorsa kendine atılan 10 uzun toun 5 inde ofsayta düşüyorsa ayağına gelen topları stop edemeyip kaptırıyorsa hava hakimiyeti hiç yoksa sen bu ligte şampiyon olamazsın tek forvet oynuyoruz ve tek forvetimizin

hava hakimiyeti sıfır kafa golü kırk yılda bir atar havaya çıkıp top indirdiği nadiren görülür o indirdiği topta nereye gider allah bilir.

şimdi çıkar burak fanları bilmem 16 gol attı 20 gol attı isterse attıda noldu 16 gol atarken 70 kere ofsayta düştü ayağına gelen topları stop edemediği için

200 tane atağı öldürdü 16 gol attı 36 tane kaçırdı

en önemliside takım oyununa hiç katkısı olmadı beğenmediğimiz elmander Necatiler oynarken engin baytar selcuk melo gol rekoru kırıyordu sizce tesadüfmü

bir oyuncunun takım oyununa katkıyı geçtim zararı varsa isterse 30 gol atsın ben takıma tek forvet yazmam kısa net yabancı santrafor almadan lige başlanırsa bu sene 3.olacağımızı düşünüyorum

herkes takmış tellese rüyanızda görürsünüz bakın görün 10 maçın 8inde oynayacak.

balık hafızalı olanlar var hakan baltayı istiyolar solbekte

Geri
Üst Alt