Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Vefat Etti

Mert Can

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bugün sabah antrenmanını takip etmek için geldiği Florya Metin Oktay tesislerinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan, foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefat ettiği bilgisi medya organlarında yazılmaya başlandı. Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum

Görevi başında hayatını kaybeden Erkan Koyuncu'nun adını yaşatmak için, Multimedya Forumu'da merhumun ismi verilmiştir.

Erkan Koyuncu Multimedya Forumu | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Çok üzücü bir durum. :(

Resmen görev başında şehit oldu. Allah gani gani rahmet eylesin.

Çok üzüldüm be ,

ölüm harbiden dibimizde , ekmek parası uğruna ...

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin , klübümüzün geride kalanları için gereken hassasiyeti göstermesi gerek .

allah rahmet eylesin

cok kötü bir durum

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...

tapatalk

ya yeter artık be sacma sapan olaylar oluyor..

Allah rahmet eylesin...

Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. :(

:( uzuldum lan, mekani cennet olsun..

Bu nasıl bir ölüm şekli.

Mekanı cennet olsun. ALLAH Ailesine sabır versin

B_20760_b.jpg

spacer.gif

02.08.2014 16:15

Erkan Koyuncu'yu Kaybettik

Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Geri
Üst Alt