GSC Haber Frankowski’nin Transferi Konusunda Rennes ile Resmi Görüşmelere Başlanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterli oyuncu, kendisini gösteremediğini kabul edip ayrılmayı kabul etti, yolu açık olsun.

Angelino da benzer şekilde hemen talip bulup ayrılmıştı, kumaşı iyi olan oyuncunun alıcısı her türlü çıkıyor.
Ağabey tamam Topçular da patladık çok da bu herifi haise zamanı elli defa izledik nasıl bu kadar futboldan uzak bir goruntu çizdi bizde asla anlamayacagim.

Okan hoca çok fazla bek harcadı 3 senedir bu normal değil yav.

Dörtlü oynarken gidip üçlü beki alıyor sonra bunlar niye tutmadı diyoruz. Angeliño da da aynısı oldu.

Yazık günah sırf bekler için harcanan paralara.

Hangi maç şu kırmızı kart görüp takımını sattığı maç mı
Frankowski kadar sattığını düşünmüyorum. Hocam boşa çırpınma. Angelinhoda kötüydü size göre. Sonuç romada özüne döndü. Bırakın topçu boklamayı. Okan hocayı seviyoruz sayıyoruz ama sistem adamı alıp sonrada kenara attığında oyuncuyu kötü görmeyi bırakalım. Cuesta evet çok kötü, Ahmet Kutucu evet çok kötü, ama bu adamları ben aldırmadım. Okan hocanın - lerini şampiyon oldu diye görmezden gelecek değiliz. Bu taraftar Lemina yı aldırmasa görürdüm ben geçen sezonun 2.yarısını. Herif kopenhagda gayette iyi oynuyordu.

Ağabey tamam Topçular da patladık çok da bu herifi haise zamanı elli defa izledik nasıl bu kadar futboldan uzak bir goruntu çizdi bizde asla anlamayacagim.
Hocanin beklentisi hem defansta adami yesin, oynatmasin, hem de ileri firlasin oldugundan biraz.

Franko ofansi iyi istatistik ama defansi oyle degil. Defans agairlikli geride durdu cogu zaman (belki ilk maci rize haric-ki orada da sikinti oluyordu).

Haliyle surekli defolarini izledik. Angelnio ve kohnde de aynilari oldu

Özgüven herşeydir, o stada çıkıp düşük nabızla oynamak herkesin harcı değil.

Yine de hücum yönünü gösterse bile defansif açıdan bize uygun değildi 4lü beki olmadığı için bire bir savunması falan iyi değil.

Rize maçında yaptıklarını her maç yapsa yine de bir acaba denirdi.

Angelino ile Frankowski'yi karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum. Angelino sistem gereği başarısız oldu. Üçlü savunmada kanat bek olarak çok iyi iş yapardı. Kumaşının iyi olduğu da belliydi. Fakat Frankowski olayı sistemle alakalı değil. Pozisyon alamamak, kademe hatası falan bunları anlarım ama top kontrol edemiyorsan, orta isabetli değilse, pas veremiyorsan bunu sisteme değil, özgüvene ya da kaliteye bağlarım.

Angelino ile Frankowski'yi karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum. Angelino sistem gereği başarısız oldu. Üçlü savunmada kanat bek olarak çok iyi iş yapardı. Kumaşının iyi olduğu da belliydi. Fakat Frankowski olayı sistemle alakalı değil. Pozisyon alamamak, kademe hatası falan bunları anlarım ama top kontrol edemiyorsan, orta isabetli değilse, pas veremiyorsan bunu sisteme değil, özgüvene ya da kaliteye bağlarım.
Valla benim izlediğim şu adamın kalite yönünden bir eksikliği yok. Hepimizin ağzının suyu akmisti gelirken. Büyü falan yapmış olabilirler.

Okan Hoca döneminde son 3 yılda forma giyen tüm bekleri sayarsak:

Uyum, kalite, fiziksel veya özgüven eksikliği nedeniyle başarısız olan oyuncular:

Frankowski, Linnes, Aurier, Dubois, Kazımcan

Sistemin kurbanı olan oyuncular:
Köhn, Angeliño

Başarılı olan oyuncular:
Eren, Jakobs, Boey

Frankowski, 2 yıllığına Rennes'e kiralandı.

💰1. yıl için 2.7 milyon Euro
💰2. yıl için 2.7 milyon Euro
💰2 yıl sonunda 5 Milyon zorunlu satın alma devreye girecek.

Galatasaray, Frankowski'nin Rennes'ten alacağı ücretin bir kısmını ödeyecek. (Süleyman Rodop)

Frankowski, 2 yıllığına Rennes'e kiralandı.

💰1. yıl için 2.7 milyon Euro
💰2. yıl için 2.7 milyon Euro
💰2 yıl sonunda 5 Milyon zorunlu satın alma devreye girecek.

Galatasaray, Frankowski'nin Rennes'ten alacağı ücretin bir kısmını ödeyecek. (Süleyman Rodop)
Vergiden heralde odeyecegimiz kismi kira bedeline eklemisiz sanki

Merakim su ama

1 ve 2. Yil kiralar arasinda rennes salabiliyor mu adami?(Vazgecebiliyor mu yani). Yomsa 1+1+2 olarak mecburi mi total paket

Vergiden heralde odeyecegimiz kismi kira bedeline eklemisiz sanki

Merakim su ama

1 ve 2. Yil kiralar arasinda rennes salabiliyor mu adami?(Vazgecebiliyor mu yani). Yomsa 1+1+2 olarak mecburi mi total paket
Zorunlu satın alma varsa normalde total pakettir. Yani bir nevi bonservisi ile gitmiş olması lazım bu haberlere göre.

Zorunlu satınalma şartı olduğunu açıklayın da forum bi rahatlasın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt