GSC Anket Futbol Takım Oyunu Ama Biz Bir Takım Mıyız?

Takimimiz bir ekip halinde mucadele ediyor mu?

• Evet

Oy: 1 11,1%
  • Hayir

Oy: 8 88,9%

• Kullanılan toplam oy
    9

Arif Doğan Karakaya

Fenerden korkan fenerli olsun
10 Numara!
Hoca ile topcular ayri telden caliyor. Futbol bir takim oyunudur. 8-9 kisi digerlerinin yukunu tasir da saha icerisinde herkes baska baska seyler yapiyorsa boyle bir luks hic bir takimda olamaz. Hoca da oyuncu degistirdik bir ise yaramadi diyor. Yaramaz tabi. Onlar da kendi kafalarina gire is yapiyorlar. Birbirlerinden saha icerisinde bu kadar uzak kalmalarinin sebeplerinden biri de bu.

Benim gorusum hoca da dahil herkes bir odaya girip acik acik ne dusundugunu, ne yapmak istediklerini birbirlerine soylemeliler. Takimdaslik ruhu tekrar canlandirilmadikca saha icerisindeki bu kopukluk ve dolayisiyla basarisiz sonuclar devam edecektir. 25. Sampiyonluk gibi onemli bir hedeften bunkadar kolay saptirilmamaliyiz.

Mertens’i çıkar adam gibi bir ortasaha koy bu takıma hiçbir problem kalmaz, problem hocanın saçma taktiksel ısrarı ve fiziken bitik futbolcular - takımdaşlıktan daha çok.

Hocasiz ciksak maca daha verimli oluruz, en azindan oyuncular mac baslamadan nasil oyniyacaklarini birbirine anlatir

Mobalarda sıçıp rage quit atan ve etrafa küfürler savuran cringe bebeler gibiyiz.

Son maçları bireysel performanslar ile kazandık ve götürdük ama takım olmaktan iyice koptuk.

Bireysel performanslar da düşünce foyamız ortaya çıktı. Takım savunması yapamıyoruz herkes star havasında.

Konyaspor maçının telafisi olmaz.

Takım olarak iyi oynadığımız maç sayısı epey az. O vakit hayır demiş idim, yine hayır diyorum.
1737642326288.webp

Geri
Üst Alt