Gabriel Sara: "Duran toplar konusunda çocukluğumdan beri babam beni çalıştırıyordu"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1726342887920.png

Gabriel Sara:

"Ben kendimi her pozisyonda rahat hissediyorum. Takıma en çok nerede yardımım dokunacaksa orada oynarım. Hoca nerede oynatırsa oynatsın %100’ümü vereceğim. Atmosfer harikaydı, taraftarlar harikaydı. Bana hissettirdikleri bu duygulara karşılık vermek istiyorum. Norwich City'de sezon başında 6 numara başlamıştım, uzun paslarla takımıma yardımcı olabilmiştim. Sezonu ise sağ kanatta bitirdim. Goller önemli ama en önemlisi takımıma yardımcı olabilmek.

"Duran toplar konusunda çocukluğumdan beri babam beni çalıştırıyordu. Bunun önemli bir silah olabileceğini söylemişti. Geçen sezon da iyi sonuçlar almıştım. Bu sezon duran toplarda daha iyisini yapmak istiyorum."

“İlk golü atmak, takıma yardım etmek harika bir his. Bence herkes çok iyi oynadı.”

domine edeceksin az daha kendini bul takım içinde

Öyle deme kardes sonra bir bakmisim bek olarak rakip oyuncu kovaliyorsun. Senin oynaman yer kaleye en yakin bölge

öyle deme pisman olursun yavrum
bi bakmıssın bi hafta sol bek, sonra ki hafta stoper

Brezilyalı ayaklarına biraz İtalyan estetiği karışmış gibi.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Aslanım benim bugün çok iyiydin. Hep böyle oyna hiç korkma hep güven kendine hep dene ara pasi şutu ileri top taşımayı.

99 da yeter koçum benim.
Yaşı yetmeyip Zidane yi izlemeyenler için geldi adamım

Geri
Üst Alt