Galatasaray - Atlético Madrid Maçı İptal Edildi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
6 Ağustos 2016 Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Galatasaray - Atletico Madrid hazırlık maçı İspanyol kulübünün talebi doğrultusunda iptal edilmiştir. Atletico Madrid Kulübü’nden gelen yazıda, ülkede yaşanan özel durumlar öne sürülmüş ve bir başka tarihte yeniden hazırlık maçı oynama isteği dile getirilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

https://www.galatasaray.org/haber/g...saray-atletico-madrid-maci-iptal-edildi/32908

Son düzenleme:
Tepki olarak "Real" Madrid'i çağıralım.

Saat kaç len atl.madrid.
Biletler hazırlıkları karşılayın bari

Adamlar maça gelmiyor. Yurtdışından futbolcu getirmek bu şartlarda gerçekten zor.

Böyle bir şey olsa iki kulüpte resmi sitesinden duyurur. Fanatik AS'nin belki gelmez haberini alıp değiştirmiş.

Şu ciddi fiyaskodur ülkemiz adına.
Haklılar mı sonuna kadar orası ayrı mesele.

Su ortamda yabancı oyuncu transferide cok zor. Bu zararlar nası giderilecek bilmiyorum. Sonumuz hayrolsun.

Normal karsilamak lazim.

Ben Türk olarak bile tirsiyorum bu aralar Türkiye'ye izine geleyim mi diye tereddüteyim.

Yaptıkları şey bence hiç hoş değil ve adilik.
Aradan 2 hafta geçmiş sen maça 5 gün kala gelmek istemediğini belirtiyorsun.
Olay tazeyken deseydiniz ya bizim takım da ona göre program yapardı.

haklı veya haksız mevzunu geçelim. bence yeni bir rakip bulunur orta siklette. atleticoyla berbat sıkıcı bomboş bir maç yapmak. hatta bu maçta sertliklerinden ötürü sakatlıklar vermek işimize gelmezdi hayırlısı olmuştur belki..

Maç Paris SG ile olsaydı onlara da aynı şekilde gelmiyoruz diyebilirler miydi merak ediyorum.

Kasımpaşa'yla yaparız, Eren'in bonservisten biraz düşerler.

İyi olmuş yaprak gibi anca savunma yapıyorlar pozisyona dahi giremezdik...

zaten darbeden dolayı 16 temmuzda iptal edilmemişmiydi ?

Geri
Üst Alt