Galatasaray, Bernard Mensah İçin Kayserispor'a Yeni Bir Teklif Sundu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
583

Geçen sezon bu mevkide yer alan Mario Lemina’yı sık sık sakatlık sorunu yaşaması, Jean Michael Seri’yi ise yüksek maliyetinden dolayı istemeyen sarı kırmızılı ekip yeni sezon için yeni biri isim arıyor. Teknik direktör Fatih Terim, hem sistemine uyması hem de Türkiye’yi de yakından tanıması nedeniyle Mensah’ın alınmasını talep ederken, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile 3 kez görüşen idareciler yeni bir teklif sundular.

Kayseri'nin borcu bitmedi

G.Saray Kulübü, oyuncunun bonservisi ile transferi halinde Kayserispor’un Atletico Madrid’e ödemesi gereken yüzde 40’lık bonus maddesini ortadan kaldırmak için ‘satın alma opsiyonlu kiralama’ formülünü masaya sundu. Hali hazırda Mensah’ın eski kulübü Atletico Madrid’e 3.8 milyon Euro borcu olan ve bu tutarın yanı sıra yüzde 40’lık pay nedeni ile 1.5 milyon Euro da bonus ödemesi gereken, toplam 5.3 milyon Euro’luk maliyet nedeniyle sıkıntıda olan Kayserispor’a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon Euro, satın alma opsiyonu olarak da 3.8 milyon Euro teklif edildi.

5f2f276c67b0a92078a37fa7

Bir oyuncu kiralık verilecek

Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi ile iki kulüp de Atletico’ya bonus ödemeyecek ve Galatasaray Mensah’ı kiralama bedeli ile kadrosuna katacak. Eğer G.Saray Mensah’ın bonservisini alırsa da Kayserispor, Atletico’ya olan borcundan kurtulacak. İki kulüp arasındaki transfer pazarlığı sürerken Galatasaray kiralama bedelinin yanı sıra Kayseri’ye aynı şekilde 1 yıllık kiralık olarak Emre Taşdemir veya renktaşının isteyeceği başka bir oyuncusunu da verecek. Sarı kırmızılılar bu formülle disiplin sorunları olduğu iddia edilen Mensah’ı da bu 1 yıllık kiralama döneminde de her bakımdan test etmiş olacak.

GELECEK HAFTA KESİNLEŞECEK

Mensah Kayserispor’dan ayrılmak isterken Galatasaray Seri ve Lemina’ya göre yıllık maliyeti daha uygun olan başarılı futbolcunun işini bitirmek istiyor. Kayseri’den yıllık 1.1 milyon Euro garanti ücret alan Ganalı yıldızın transferinde önümüzdeki hafta somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Ali Naci Küçük - Hürriyet

2 ay yine Mensah malıyla geçer. Kayseri'nin kapısında yatarlar. Fener veya TS oyuncu satıp parayı basıp alınca MAL gibi kalırız. Aylarca Alan'ı bekleyip forvet almayan yönetimden anca bu beklenirdi. 3 orta saha almamız gerekiyor ama elde var SIFIR şuan.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her sene aksatmadan ya Kayseriye ya da K.paşa'ya kazıklanıyoruz. Vebali kiminse artık...
Trabzon, kendi liginin köklü takımında oynayan ve 11 oyuncusu olan adamı 950 avroya bonservisini alıyor, biz küme düşen ama devlet tarafından iptal edilen kayserinin kafa kırık topçusuna 5m bağlıyoruz
İkiside 25 yaşında.

Bıkıp usanmadan, 7/24, istisnasız her şeyi eleştiren arkadaşları kutluyorum bu nasıl bir şey yav helal olsun :tbr:

İslerini kolaylaştırmak açısından yönetimin ismini "beceriksizler", yaptığımız transferleri(isim-yaştan bağımsız) "çöp" hocayı da "komisyoncu" olarak revize edelim.

Tabii fener-bjk ve ts transferlerini dilllemek de ek bir özellik bu arkadaşlarda onu da ekleyelim.

Arda Atletico ile görüşsün 2 kağıda bıraksınlar.

Ben 1,5+ 3-3,5 bekliyordum. Senede ülkede bir kere kazik yeme kanunu cikartmislar bizim icin. Baska türlü bu transferleri anlamiyorum.

Haber dogru mu bilemem ama 5 milyon Euro verilmesi hata olur.
Istatistiklerine baktigimiz zaman:
2020 25 mac, 5 gol, 8 asist
2019 24 mac 3 gol, 1 asist
2018 30 mac 5 gol, 5 asist
Bu istatistikte bir adami bonservissiz alirken dusunmek lazim. Bonservis asla verilmemeli. Hele 5 milyon Euro tam bir sacmalik.
Ofansif orta saha olarak su istatistikleri yakalayacak adami cok rahat buluruz.

Ayrica bu adamin son paslarinda ve seceneklerinde izledigim maclari kisitli da olsa cok ciddi sikintilar var.
Falcao'nun arkasina akilli ve onu dogru zamanda, kaliteli paslarla besleyecek biri lazim.
Mensah bence yanlis transfer olur. Yedek olarak hayir demem ama boyle sacma rakamlar yanlis.

Haber dogru mu bilemem ama 5 milyon Euro verilmesi hata olur.
Istatistiklerine baktigimiz zaman:
2020 25 mac, 5 gol, 8 asist
2019 24 mac 3 gol, 1 asist
2018 30 mac 5 gol, 5 asist
Bu istatistikte bir adami bonservissiz alirken dusunmek lazim. Bonservis asla verilmemeli. Hele 5 milyon Euro tam bir sacmalik.
Ofansif orta saha olarak su istatistikleri yakalayacak adami cok rahat buluruz.

Ayrica bu adamin son paslarinda ve seceneklerinde izledigim maclari kisitli da olsa cok ciddi sikintilar var.
Falcao'nun arkasina akilli ve onu dogru zamanda, kaliteli paslarla besleyecek biri lazim.
Mensah bence yanlis transfer olur. Yedek olarak hayir demem ama boyle sacma rakamlar yanlis.
Doğru diyorsun son paslar da biraz mala bağlıyor ama badou pek farklı değildi ilk geldiğinde. Mensah bilekleri temiz, hızlı, güçlü, adam geçiyor top kapıyor. Yaşıda genç 3e 4e alıp iki üç katına okuturuz.

Oyun stili hoşuma gidiyor basıp giden türden pasları da temiz.

Beğendiğim bir herif. Hız var, teknik var, dripling var, duran top var. Skorunun çok daha yüksek olması gerek mevcut yeteneklerle ama kendini ceza sahasına atmaktan imtina ediyor bazen. Bizde 8 de oynasa, 10 da bunun aksini zorlamalıyız. Bunu tüm orta saha oyuncularımız için yapmalıyız. 6-8-10 numarasından toplam 5 gol çıkaramayan takımdan şampiyonluk adayı çıkmaz. Ben daha golcü bir 8.5-10'u tercih ederdim ama mevcut şartlarda 3'e filan bitirilen bir Mensah da gayet mantıklı hamle olur. Tek soru işareti gamsız kimliğini büyük takımdayken ne kadar üzerinden atabileceği. Bu laylaylom kafada devam ederse hiçbir zaman potansiyeline ulaşamaz ama hocamız da biraz saha dışındaki farkını ortaya koyma zahmetinde bulunup özel bir ilgi alaka gösterirse geri dönüşü çok daha büyük bir oyuncu haline gelebilir. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Doğru diyorsun son paslar da biraz mala bağlıyor ama badou pek farklı değildi ilk geldiğinde. Mensah bilekleri temiz, hızlı, güçlü, adam geçiyor top kapıyor. Yaşıda genç 3e 4e alıp iki üç katına okuturuz.

Oyun stili hoşuma gidiyor basıp giden türden pasları da temiz.
2-3 arasi alinirsa kotu bir transfer diyemem cunku bahsettigin ozellikleri iyi ama ben bu transfere cok pozitif bakmiyorum.
Ben Falcao ile sezona baslayacaksam arkasina futbol akli olan, pas kalitesi yuksek olan bir oyuncu koyardim.
Yine de transfer olursa kulube hayirli olmasini ve umarim dedigin gibi iki uc katina satabilmemizi diliyorum.

Geri
Üst Alt