Galatasaray, Bruma İçin 20 Milyon Euro İstedi!

Emre Arslan

Cezalı
bruma_24.jpg

Galatasaray yönetimi, 4 yıl önce 12 milyon Euro'ya alınan Bruma için taban ücreti 20 olarak belirledi. İngiliz ekibinin 15 milyon Euro'luk önerisi de bu yüzden geri çevrildi.

Tottenham'ın Galatasaray'a Bruma için 15 milyon Euro'luk resmi teklif yaptığı öğrenildi. Yanıt ise net oldu: HAYIR! Ligin ilk yarısında 5 gol ve 5 asistle takımın en iyisi olan Bruma'nın yaza doğru değerini katlayacağına inanılıyor.

Bu yüzden Tottenham'ın teklifi geri çevrilirken, taban fiyat da 20 milyon Euro olarak belirlendi. Ayrıca Rodrigues ile de Bruma'ya alternatif sağlandı.

Menajeri Catio Balde'yi tekrar İstanbul'a çağıran yönetim, hem Bruma'nın sözleşmesini uzatmayı ve anlaşmaya da 'En az 20 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi koymayı hedefliyor. Yılda 1.2 milyon Euro kazanan Bruma'nın yıllık ücretinin 3.5 milyon Euro seviyesine çıkartılmasını bekliyor.

Sabah

Galatasaray, Bruma İçin 20 Milyon Euro İstedi!

Bruma'ya 20 milyon euroya serbest kalma maddesi koymayı hedefleyecek kadar beyinsiz bir yonetime sahibiz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 milyon € neden koyuyorsun ki. Amaç ne burda. Hiç koyma o zaman. Uzat sözleşmeyi gitsin.

Hani gecen ingiliz ekibi 20 milyon teklif etmisti hergün yalan haber

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

haber-ul Kolp
sene basinda ayni mevkiye nkodou diye 95li bi elemani almislar 11milyona
gidip ayni mevkiye bi yas buyuk ve direkt katki vermesi zaman alacak bir oyuncu daha almazlar hukmunu veriyorum

20 denir 10-12 arası satılır. Galatasaray yönetimi bu güven olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabah gazetesi gormek istemiyorum şu forumda hala inatla paylaşıyorsunuz Atatürke hakaret eden gazeteyi...

sent by note 7 #fireinthehole

Yine fiyatlar gun gectikce eriyor gecen hafta 20 milyon teklif 25 milyon euro istek vardi. Haftaya 10a duser

Geri
Üst Alt