GSC Portal Galatasaray Cezaya İtiraz Ediyor!

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

yasaman.jpg

Borussia Dortmund-Galatasaray maçında çıkan tribün olaylarının faturası belli oldu. UEFA, sarı-kırmızılı kulübe 70 bin euro para cezası verdi. Sarı-kırmızılı yönetim cezaya itiraz edecek.

Detaylar GSC Portal'da...

haha:) neyine itiraz edilecek merak ettim. arttırmasınlar cezayı :S

Bence çok ucuz yırttık. Hatta UEFA'da lobi mi yaptık diye düşündüm bir an :D Ne eşeliyonuz işte

70 bin Euro'nun nesine itiraz edeceğiz ki.

Ödeyin gitsin, zaten ucuz yırtmışız.

Ceza arttırımı olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan tabi bu itirazdan dolayı.

Bu itiraz bir hukuki prosedür gereği olabilir mi?

GT-I9300 Tapatalk

vergisini düşsünler cezanın 3-5 bin euro kurtarırsak kardır , bravo yönetime , finansal başarı :oley:

lan yoksa cezayı artırın diye mi itiraz edecekler :S

mason lobimiz işi bitirdi kendilerini ele vermeme hamleleri bunlar takmayın :lol:

Zorla kaşınıyorlar ha. Ödül gibi ceza verdi herifler daha napsınlar

CM 2001 oyununda kırmızı kart gören oyuncu için maçtan sonra itiraz edebiliyordun.Bazen 1 maçlık cezaya itiraz edince 2 maça çıkıyodu ceza.Burda da para cezasıyla kurtulmamıza rağmen cezaya itiraz ediyoruz.Umarım oyundaki gibi cezayı artırma yolu olmaz :)

bu ntvsporu ıslak odunla dövmek lazım haberin kaynağı ntvspor ancak akşam saatlerinde ntvspordaki spor merkezine katılan abdürrahim albayrak cezaya itiraz etmeyeceklerini ödeyeceklerini uefayla ters düşmenin doğru olmayacağını söylemişti canlı izledim...şimdi bu ne ?

Avrupa yine neysede ligde her deplasman maçından sonra fenerasyon bize 50-100 bin ne olursa iteliyor.
Bu rakamlar sezon sonu birikince şampiyonluk prime veya yıldız bir oyuncu ücreti kadar para yapıyor.
Bence asıl önlemi bu yönde alıp fenerasyona hem 4.ihlal vs. zırvası yüzünden koz vermemek lazım hemde paralarımızın fenerasyon tarafından yenilmesine engel olmak lazım.

Geri
Üst Alt