Galatasaray, Chedjou'yu Affetmedi!

Emre Arslan

Cezalı
chedjou-gidiyor-yeni-1cdd1dfce4118645388d.jpg

Galatasaray'da gözden çıkarılan Aurelien Chedjou'yu, Kamerun Milli Takımı'na davet edilmemesi yaktı.

Halen Galatasaray'ın kontratlı futbolcusu olan Chedjou, Afrika Kupası için milli takımına çağrılacağına kesin gözle bakıyordu. Kamerunlu stoper, bu yüzden Milli Takım kampı öncesinde ailesi ile Miami'ye tatile gitti. Ancak burada şok yaşadı.

Milli Takıma çağrılmayan Chedjou, Galatasaray kampının da başladığı tarihte 'nasıl olsa milli takıma çağrılacağım' düşüncesi ile tatilde idi. Hiçbir mazeret bildirmedi.

GALATASARAY'DAN CHEDJOU KARARI!

Galatasaray kulübü de takım kampına katılmadığı için Chedjou'yu dün resmen kadro dışı bıraktı ve bunu da kendisine tebliğ etti. Ayrıca, Kamerunlu futbolcuya da Tuzla maçında gördüğü kırmızı kartı için verilen 780 bin euro'luk para cezasının ardından bu kez de kampa katılmadığı için yönetmeliğe göre ilave bir para cezası daha kesilmesine karar verildi.

Chedjou ise Miami'den Galatasaray kulübü yetkililerini arayıp "Geri gelip idmanlara çıkayım. Galatasaray için oynamaya hazırım" dedi. Ancak yönetim kabul etmedi.

Ali Naci Küçük - Hürriyet

Galatasaray, Chedjou'yu Affetmedi!

hazır gitmişken oralardan bir takım bulsun

Kirmizi kart gordugu icin 780bin euro ceza bir de kampa katilmadi diye ilave olarak bir ceza daha he

Adami resmen kuruttular :D

Hakan Delikanlı'ya da hakkında açılan soruşturmaya iştirak etmediği için yakalama kararı ve 10 bin isviçre frangı ceza kesilmiş.

Güzel haber. Safralarımızdan kurtuluyoruz artık.

Öyle bir ceza kesme haklari varmi? Yani mac basina bilmem kac bin euro , sonra birde uefa ile basimiz derde girmez?

Bu gidişle Lille'e ödediğimiz bonservisi bile isteyecekler :asd:

chedjouyu savunmuyorum savunacak bir tarafıda yok ama bu hassasiyet komisyoncu yerlilere neden uygulanmıyor ey ırkçı çapsız yönetim ?

Bende sanmıyorum. Bu yönetim hakikaten mal yazın da sarı ve kırmızı kartlara ceza kesmişlerdi. Sonra geri vites yaptılar tabi.
O zaten tam skandal.

Amatör ligde bile yapılmayacak birşey. Sen oyuncuya yediği sarı kart için ceza verirsen oyuncu ikili mücadeleden kaçar.

Benim eskiden üni de oynadığım amatör takımda görülen her sarı karta 5€ ceza kesiliyordu, kart yiyeceğim diye korkup hareket etmeyenler vardı dolu. Sonra ne saçma birşey olduğunu anlayıp vazgeçtiler.

Transfere ek bütçe çıkarıyorlar

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Hakan Balta'nın hatalarını en iyi stoperimiz Chedjou'ya yıkıyorlar...

Ayrıca haberdeki forma görseli niye 3 yıldızlı la

Geri
Üst Alt