Galatasaray Daikin 0-3 Vakıfbank

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi Play-off Yarı Final 1. maçında Vakıfbank'a 3-0 yenildi.

1.set sonucu Galatasaray Daikin 0 - 1 Vakıfbank Set: 18/25

2.set sonucu Galatasaray Daikin 0 - 2 Vakıfbank Setler: 19/25

Maç Sonucu Galatasaray Daikin 0 - 3 Vakıfbank Setler: 23/25

Galatasaray Daikin bu sonuçla yarı final serisinde 1-0 geri düştü. Seride ikinci maç 20 Nisan 2014 Pazar günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

GSC Haber

Bu şubeye doğru düzgün bir sponsor bulmamız lazım gibi. Fener'in yaptığı gibi hazıra konmak çok mu zor yani? Mesela Vakıfbank'la birleşmek gibi. Tabi bu işten daha iyi anlayanlar vardır ama kendimi bildim bileli voleybolda hep başarısız ve fener'in altındayız.

Voleybolda bişey yaptığımızı hayatım boyunca hiç görmedim. Bu finalde mi ne Yamamay'a kaybetmiştik onu biliyorum sanırım en büyük başarıda buydu.

bu montano'ya dünyanın en iyi oyuncusu felan diyorlar sezon başında gönderilen calderon 3 tane montano ederdi...

Rabadzhieva en iyi oynayan oyuncumuz olmuş. 19 sayı %48 hücumla. Neriman oynamamış Ezgi oynamış. Seneye bu şubede bir temizlik şart. Ayrıca Leo da Fb'Ye gidecek deniliyor.

bu montano'ya dünyanın en iyi oyuncusu felan diyorlar sezon başında gönderilen calderon 3 tane montano ederdi...

aynen.smaçları çok yavaş ve yumuşak vuruyor.rakip montanonun çoğu smacıma rahat manşet alıyor.calderon bir gömüyordu ya sayı yada rakipten sekip tribüne gidiyordu.

Yine bir Vakıfbank mağlubiyeti daha . Şaşırmadım aslında .

En son Vakıfbankı 2009'da yenmiştik . 2. ligden 1. lige çıkıp 8. olmuştuk ve ligin normal sezonunu Vakıfbank lider bitirmişti . İlk maçı 3-2 kaybedip seride 1-0 geriye düşmüştük . Her şey o günden sonra başladı . Yenilmez denen Vakıfbank'ı kısıtlı ve dar kadromuzla her iki maçı da 3-2 kazanarak yarı finale yükselmiştik .

Ondan beri yenemiyoruz Vakıfbankı . Kapatın şubeyi diyeceğim ama yine beni hain diye gösterecekler .

aynen.smaçları çok yavaş ve yumuşak vuruyor.rakip montanonun çoğu smacıma rahat manşet alıyor.calderon bir gömüyordu ya sayı yada rakipten sekip tribüne gidiyordu.

calderon estetik açıdan göze hoş gelen smaçlar vuruyordu ama büyük bir oyuncu değil. smaçör pozisyonunda oynamasına rağmen manşet almıyordu, çok blok yiyip çokta dışarı vuruyordu. ve maçta çok istikrarsızdı. Montano çok daha iyi bir oyuncudur. Ama hastalıktan sonra daha yeni yeni toparlayabiliyor. Bizim şansızlığımız oldu işte.

kendimi bildim bileli voleybol'da hicbir basarimiz yok. türkiye ligine göre bile acayip reziliz. bayanlarda yine erkeklerden biraz daha iyiyiz herhalde

bayanlarda vakifbank, fener ve eczacibasi'ni hic yenemiyoruz

kendimi bildim bileli voleybol'da hicbir basarimiz yok. türkiye ligine göre bile acayip reziliz. bayanlarda yine erkeklerden biraz daha iyiyiz herhalde

bayanlarda vakifbank, fener ve eczacibasi'ni hic yenemiyoruz

Bu sene Eczacı'yı yenmiştik ilk maçta ama sonra sakatlık ve hastalıklardan takım dağıldı tamamen. Geçen yılda Fb'yi 3 maçtada yenmiştik.

Seneye Neriman yokmuş sanırım. Bütçe nasıl olucak bilmiyorum ama bütçe aynı olursa Neriman'ın olmaması şansımızı artırabilir.

Geri
Üst Alt