Galatasaray, De Jong İçin Görüşmelere Başladı İddiası!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
95463.jpg

Hollanda'nın Algemeen Dagblad gazetesi, Galatasaray'ın Los Angeles Galaxy'de forma giyen Nigel de Jong'u kadrosuna katmak üzere olduğunu duyurdu.

Galatasaray aradığı ön liberoyu Amerika'da buldu. Felipe Melo gittiğinden beri doldurulamayan bu bölge için Marsilyalı Lass Diarra'yı gündemine alan sarı-kırmızılılar, oyuncuya FIFA tarafından verilen 10 milyon euroluk ceza engeliyle karşılaşmıştı.

Bunun üzerine rotasını okyanus ötesine çeviren Cim Bom, Los Angeles Galaxy forması giyen Nigel de Jong'a yöneldi. Wesley Sneijder'in de Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan 31 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlandığı belirtildi. Bir süredir Hollanda Milli Takımı'ndan uzak kalan oyuncunun, tekrar Portakallar'ın formasını giymek için sarı-kırmızılı ekibe transfere sıcak baktığı vurgulandı.

Ona 'Kasap' diyorlar

Ajax, Hamburg, Manchester City ve Milan gibi takımların formasını giyen Nigel de Jong sert futboluyla tanınıyor. 81 kez de ülkesinin milli takımında boy gösteren tecrübeli futbolcu bu yapısı nedeniyle 'Kasap' lakabıyla anılıyor.

Milliyet

Son düzenleme:
Hayır.

Tam beklediğim gibi Diarra ile oyaladılar şimdi son gün abuk subuk bu transferi yapacaklar.

Bu herif tam psikopat lass ile ikisini oynatacaksın aslında .. O zaman bak bakalım wes ne yapıyor..

Birkaç sene önce olsa tamamda artık olmaz.

milandayken almak için resmen yırtınmıştık teknik filan degil ama eger fiziki gücü yerindeyse bu adam kale gibi bol bol bacakları ellerine verir rakiplerin

Böyle bir hamle yapacakları belliydi.
Bari kiralasinlar da sonra üzerimize kalmasın

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Alirlar sonra dursun cikip medyayi ters kose yaptik, diarradan daha iyisini aldik der

Kıçı kırık Beşiktaş'ın bile çeyreği kadar olamadınız lan çapsız beyin özürlüler.

Lass'dan bu adama mı düştük ya.Bunun yerine scout önerisiyle transfer yapılsın genç birisini deneyelim.

Kalsin de jong mu kaldi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Aslında kalite olarak iyi oyuncu. Geçen sezon Melo gittikten sonra önermiştim ama bizimkiler Jem Paul'u aldı oraya neyse o ayrı konu. LA Galaxy'e para için gitti. Zaten MLS'e para için gidiyorlar Drogba, Lampard, Pirlo vs.

Son zamanlarda takip edemedim, Diarra'nın seviye olarak aşağısında bir isim ama gelirse de niye alındı demem. Mecbur oraya oyuncu lazım.

Ben de diyordum bunun ismi bu transfer döneminde niye hala gecmedi diye.

Hayirli olsun geleneksel "Nigel de Jong Galatasaray yolunda" senliklerine hosgeldiniz.

Aslında kalite olarak iyi oyuncu. Geçen sezon Melo gittikten sonra önermiştim ama bizimkiler Jem Paul'u aldı oraya neyse o ayrı konu. LA Galaxy'e para için gitti. Zaten MLS'e para için gidiyorlar Drogba, Lampard, Pirlo vs.

Son zamanlarda takip edemedim, Diarra'nın seviye olarak aşağısında bir isim ama gelirse de niye alındı demem. Mecbur oraya oyuncu lazım.

ortasahadan top cıkarana kadar rakip 2 kere yerlesince bi bu adam eksikti dersiniz merak etmeyin.

ortasahadan top cıkarana kadar rakip 2 kere yerlesince bi bu adam eksikti dersiniz merak etmeyin.

Oyun kurmada Melo kadar iyi değil evet ama sert ve defansif özellikleri iyi bir oyuncu. Dediğim gibi öncelik Diarra olmalı, ama De Jong gelirse de bir şey diyemeyiz mecbur ön libero lazım taştan da olsa.

Geri
Üst Alt