Galatasaray Dzemaili’yi Milan’ın Elinden Kaptı!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
dze.jpg

Galatasaray’ın istediği Dzemaili’yi Milan da isteyince başkan Ünal Aysal devreye girdi!

Detaylar GSC Portal'da...

yav he he capsi koysun biriniz

milan belese alirdi bunu biz bonservis verdik

2 kere izledim. Videolarada bakıyorum. Mehmet Topal'ın daha kaliteli versiyonu gibi geldi bana. Şut özelliği daha yüksek top kampa alan daraltma aynı gibi. Hayırlı olsun. Güzel maçlar izlettirsin bize inşallah.

Haber yüksek ihtimalle doğru arkadaşlar. Çok dillendirildi bu durum.

Fiyatın 9 dan indiği söyleniyor 2 oyuncuya da. 2.5 la alınması başarıdır. Sözleşmeler de makul..

Mantıklı ama bu bizim Milan'dan daha güçlü olduğumuz için değil Napoli'nin Milan'a satmak yerine yurt dışına göndermek istemesinden kaynaklanıyordur. Yani Napoli şampiyonluk için olmasa da Şampiyonlar Ligi katılımı için Milan'la çekişecek bir takım en nihayetinde. Elindeki adamı Milan'a gönderip onları güçlendirebilirlerdi yapmadılar. Tıpkı Beşiktaş'ın Galatasaray'a ya da Trabzon'un Fenerbahçe'ye adam vermek yerine yurt dışına göndermek isteyeceği gibi. Muhtemelen Galatasaray'dan istediklerinin 3 katını falan istemiş, Milan'da razı olmamıştır..

Valla bizde oynamamis olmasi iyi oyuncu oldugu gerçeğini değiştirmez kim ne derse desin

Geri
Üst Alt