Galatasaray, Egemen Korkmaz'ı Yaşı Sebebiyle Reddetti!

Emre Arslan

Cezalı
AnknGQ.jpg

Serdar Aziz'in sakatlığıyla stoper arayışına geçen Galatasaray, Türkiye'ye dönmek isteyen Egemen Korkmaz'ı reddetti.

Serdar Aziz'in sakatlanması ve Aurelien Chedjou'nun Afrika Kupası'na gitme ihtimali, Galatasaray'ı devre arasında stoper arayışına yöneltmişti.

Stoper sıkıntısı çeken Galatasaray'a, İsviçre'den Türkiye'ye dönme niyetindeki Egemen Korkmaz, menajerler tarafından önerildi. Fakat sarı kırmızılıların deneyimli stopere cevabı, ilerleyen yaşından ötürü olumsuz oldu.

Sabah

Yani biraz daha genc olsaymis alacaktik demek :red:

Bu arkadaşın sanırım iki ön çapraz bağında birden kopuk yoktu , sakatlık kriterlerimizi doldurmuyor.

Her iki dizde de major sakatlık en alt kriterimiz , menajerler standardımıza göre adam önerirlerse zamanımızı çalmamış olurlar.

Dunyada baska stoper mi yok yaw hep yerli isimler yaziliyor

suanki form durumunu bilmiyorum ama zamaninda yaptigimiz emre asik transferi gibi olabilirdi, yani soguk bakmazdim ben bu transfere. Yarim sezon icin anlasilsaydi ve düsük bir ücret karsiliginda oynasaydi sezon sonuna kadar kaybedecegimiz bisey olmazdi.

Semih Kaya'dan daha iyi oynardi diye düsünüyorum hemde sol stoper olarak Hakan Balta'ya bir yedek olmus olurdu

Ne hale düştük be. Fener'in 2 sene önce attığı ve 2 senedir 2.ligde oynayan oyuncuyu "yaşlı" olmasa alacakmışız.

Bu ne arkadaş.Madem öyle bülent korkmaz ve popescu geri dönsün.En azından alınacak yerlilerden daha iyi olur.Yönetim en sonunda küfür ettirecek kendine

Ya oha ya bilmedikleri yerli yok

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

torun torbaya karismadiysa uche reyiz gelsin

Bülent kaptan gelsin alayindan iyi oynar.

Geri
Üst Alt