Galatasaray, Enes Ünal'a Talip Oldu!

Emre Arslan

Cezalı
LZyoo0.png

Enes Ünal için, Twente'ye ciddi bir rakip çıktı: Galatasaray. Galatasaray da Enes Ünal'ı en az bir sene için kiralamak istiyor. Twente kulübü ise Enes'i takımda tutmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta, Twente Sportif Direktörü Jan van Halst ve Teknik Direktör Rene Hake, Manchester City kulubü yetkilileri ile görüştü. Enes'in performansından gayet memnun olduklarını söylediler. Genelde 2 haftada bir, Manchester City Sportif Direktorü Txiki Begiristain, Enes'i yakından takip etmek için Twente'nin maçlarını izler. Twente de Enes'i tekrar kiralamak istiyor ama Galatasaray da artık bu işin içine girdiği için, Enes'in gelecekte nerede olacağını ancak zaman gösterir.

Kaynak

Bu çocuk akıllı, Türkiye ye gelmez.

En iyisi zaten gelmesin orada bol bol geliştirsin kendini.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Keşke gelse ama hiç sanmıyorum.

{taptap}

gelirse gol kralı olur çok da iddialı konuşuyorum

Gelirse şu takımda hiç olur. Gerek yok bence genç yeteneği futboldan soğutmaya. Zaten ülkede santrafor yok. Bunu da harcamayalım

tamm o gelmesin bu kaçsın kendini kurtarsın ozaman erene falan da bişey söylemeyelım oturalım efendi gibi izleyelim. sonucta transfer ettiğimizde sapıtabilecek genç oyuncuların kariyer gelişimleri önemli.

bizim kendilerinin kariyerlrini düşündüğümüz için gelmesin dediğimiz oyuncular zaten gelmezde bizimkiside muhabbet işte.

Tuttuğu takım biz isek oyuncu da istekli olursa gerçekleşebilir aksi takdirde City'nin bize bir daha oyuncu yollayacağını sanmam.

Erken daha gelmesi için. Boka sarar kariyeri Türkiye'ye gelirse.

Ben gelecegini dusunmuyorum hatta City nin bize gondermesine ihtimal bile vermiyorum.

pek bır artısı yok ben yabancı forvet ıstıyorum

Hayırlı olsun

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

igrenc bir yönetime sahibiz. yalan haber de olsa hep türk oyuncularin ismi geciyor. olacak is degil.

Adamın kariyerini yavaslatmaya gerek yok. Sakın gelmesin buralara.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiralik gelsin

1. Forvetimiz olur

Galatasaray'in 1. Forveti mi yoksa Twente'nin mi

Vermezler heralde, haberde de söylediği gibi Twente kulübü oyuncunun durumuyla ilgili her hafta City ile temasta ve bilgi alışverişinde, ayrıca City kiraya verdiği oyuncularının kötü de olsa sürekli oynamasını da istiyor, o yüzden Hollanda kulüplerini tercih ediyorlar. Twente'de City'nin 3 genç oyuncusu oynuyor Enes bunlardan biri. Bence de Türkiye'den biraz uzak durmasında fayda var. Ama belli de olmaz.

Son düzenleme:
Bu Ocak ayını kastediyorsa olmaz bence zaten. City gayet memnun diye okuyorum şu an ondan.

Geri
Üst Alt