göksenin basketbolu izlemek mi… aklımı kaybetmedim
göksenin basketbolu izlemek mi… aklımı kaybetmedim
Bu yeni bir şey değil ki. Yıllardır bu takimda olması şaşırtıcı.Tribünden bir yorum: Göksenin girince takımı çok geri götürüyor, fiziği çok kötü olmuş ve aşırı yavaşlamış.
Mert Hakan falan da değildir zamanında iyi katkı veren iyi oynayan bir oyuncuydu şimdi. Ama artık katkı değil zarar veriyor sahada olunca fizik olarak bittiğinden dolayı. Melih Mahmutoğlu diyebiliriz onun da katkı verdiği zamanlar olmuştu. Mert Hakan hiç katkı vermedi çünkü.Göksenin bizim mert hakanımızdır. Sevmeyeni, seveninden çoktur. Galatasaray evladı diye yıllardır ekmek yiyor işte.
Melih mi ? Melihin yaptıklarının çeyreğini yapmamıştır kariyeri boyunca. Savunma direnci haricî hep aynıydı. Yetenekleri kısıtlı bir Trabzonlu işte.Mert Hakan falan da değildir zamanında iyi katkı veren iyi oynayan bir oyuncuydu şimdi. Ama artık katkı değil zarar veriyor sahada olunca fizik olarak bittiğinden dolayı. Melih Mahmutoğlu diyebiliriz onun da katkı verdiği zamanlar olmuştu. Mert Hakan hiç katkı vermedi çünkü.
Deliksiz sokabilir misin renkdas topuGöksenin o kdr kötü değil, geçen sene ismet diye bi herif vardı nasıl basketçi olmuş anlamadım. Şimdi baskete başlasam 2-3 seneye Cimbomda oynarım demek ki
Deliksiz sokabilir misin renkdas topu
ismet de sokamıyodu zaten bişey olmazBir kaç seneye evet
abi sara başlığında sen103-91 kazanmışız. 3. ve 4. çeyrek toplamında 58 sayı yemişiz. Bu senede bir b.k olmaz.
Rahmetli Hıncal Uluç gibiyimdir.abi sara başlığında sen
maç başlığında sen
basket başlığında sen
futbol başlığında sen
israil-filistin başlığında sen
ortadoğu'daki nabzı tutan sen
iran'ın attığı füze'nin fiziki analiz ile nereye düşeceğini bile bilen sen
müthiş birisin lan ben bile bu kadar şeyden anlamıyorum. seni feci takibe aldım.
Rahmetli Hıncal Uluç gibiyimdir.
Sen fener-mardinspor maçı olsa onu tercih edersin basketbol maçı yerine.Ayni anda eurolig finali ve alanya deplasmani olsa
Bein 1’de ekran basinda olurum
Ruh hastası kendisiabi sara başlığında sen
maç başlığında sen
basket başlığında sen
futbol başlığında sen
israil-filistin başlığında sen
ortadoğu'daki nabzı tutan sen
iran'ın attığı füze'nin fiziki analiz ile nereye düşeceğini bile bilen sen
müthiş birisin lan ben bile bu kadar şeyden anlamıyorum. seni feci takibe aldım.