Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı - Sayfa 12 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

göksenin basketbolu izlemek mi… aklımı kaybetmedim
seyretme-lan-seyretme-dana-assassin-wolf-sinan-engin.gif

Göksenin bizim mert hakanımızdır. Sevmeyeni, seveninden çoktur. Galatasaray evladı diye yıllardır ekmek yiyor işte.

Göksenin bizim mert hakanımızdır. Sevmeyeni, seveninden çoktur. Galatasaray evladı diye yıllardır ekmek yiyor işte.
Mert Hakan falan da değildir zamanında iyi katkı veren iyi oynayan bir oyuncuydu şimdi. Ama artık katkı değil zarar veriyor sahada olunca fizik olarak bittiğinden dolayı. Melih Mahmutoğlu diyebiliriz onun da katkı verdiği zamanlar olmuştu. Mert Hakan hiç katkı vermedi çünkü.

Mert Hakan falan da değildir zamanında iyi katkı veren iyi oynayan bir oyuncuydu şimdi. Ama artık katkı değil zarar veriyor sahada olunca fizik olarak bittiğinden dolayı. Melih Mahmutoğlu diyebiliriz onun da katkı verdiği zamanlar olmuştu. Mert Hakan hiç katkı vermedi çünkü.
Melih mi ? Melihin yaptıklarının çeyreğini yapmamıştır kariyeri boyunca. Savunma direnci haricî hep aynıydı. Yetenekleri kısıtlı bir Trabzonlu işte.

103-91 kazanmışız. 3. ve 4. çeyrek toplamında 58 sayı yemişiz. Bu senede bir b.k olmaz.
abi sara başlığında sen
maç başlığında sen
basket başlığında sen
futbol başlığında sen
israil-filistin başlığında sen

ortadoğu'daki nabzı tutan sen

iran'ın attığı füze'nin fiziki analiz ile nereye düşeceğini bile bilen sen

müthiş birisin lan ben bile bu kadar şeyden anlamıyorum. seni feci takibe aldım.

abi sara başlığında sen
maç başlığında sen
basket başlığında sen
futbol başlığında sen
israil-filistin başlığında sen

ortadoğu'daki nabzı tutan sen

iran'ın attığı füze'nin fiziki analiz ile nereye düşeceğini bile bilen sen

müthiş birisin lan ben bile bu kadar şeyden anlamıyorum. seni feci takibe aldım.
Rahmetli Hıncal Uluç gibiyimdir.

Üst Alt