Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı - Sayfa 13 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Takımda 4 numara eksiliği var. aldığımız letonyalıyı beğenmedim, diğer 4 numaramız sadık ilk geldiğinde neyse 3 sene sonra da o. gelişim gösteremiyor ve o potaniyeli ile şuan nba'yi zorlaması gerekiyordu. Zamanla roller oturdukça daha iyi hale geliriz. alman takımlarını küçümseyin, futbolda nasıl kuzey takımları ters geliyor, alman takımları da baskette ters geliyor :D

Bu arada grup hakkında bilgilendirme yapalım. Grubumuzda 4 takım var, 1'ci direkt üst tura çıkıyor 2 ve 3'ü play offa kalıyor, sonuncu eleniyor. üst turda da 4 takımlı grup olacak. biz büyük ihtimalle ilk grubu lider bitiririz.

Takımda 4 numara eksiliği var. aldığımız letonyalıyı beğenmedim, diğer 4 numaramız sadık ilk geldiğinde neyse 3 sene sonra da o. gelişim gösteremiyor ve o potaniyeli ile şuan nba'yi zorlaması gerekiyordu. Zamanla roller oturdukça daha iyi hale geliriz. alman takımlarını küçümseyin, futbolda nasıl kuzey takımları ters geliyor, alman takımları da baskette ters geliyor :D
sorma okan ya

snooker takımımıza da 2 numara lazım

uyuyorlar

Ara sıra göz attım bazı maçlara defansı çok yumuşak geldi özellikle Sadık oynadığında yine Delgado'da defansta o beklenen katkıyı yapamıyor gibi o yüzden pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.

Üst Alt