Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'a Hazır

Arif Ulu

Baba Gündüz
5bd47a15eb10bb07c48108b5.webp

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatia Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koordinasyon sürat çalışmasıyla başladı. Sonrasında gruplar halinde beşe iki dar alan pas oyunu oynanırken, antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Antrenman sonrasında, Senagelli yıldız Badou Ndiaye'nin doğum gününü kutlandı.

Sarı-Kırmızılı ekip, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması için saat 18.00'de özel bir uçakla Malatya'ya giderek bu kentte kampa girecek.

DHA

Galibiyete inanmayan güvenlik kontrolünden geçmesin.

Neresi hazir takimin yarisi hastanede yatiyor.

Nagatomo
Eren
Serdar
Emre
Henry
Fernando
Feghouli

Yok.

Maça çıkmayın bir puanı verelim deseler kabul ederim.

Geriye düşmemeliyiz. Öne geçince çok sırıtmıyorda geriye düştüğümüz risk aldığımız maçlarda maicon dallaması çok hata yapıyor. Onun dışında 11 kişi çıkıyoruz zemin güzel çakar geliriz

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni malatya cakma ya. Malatyaspor amatörde galiba. Eskiden maclara giderdim çocukken daha Malatyaspor superligde idi. O takim iyiydi insanlar ile duygusal bagi vardi. Bu takimin yok

Yeni malatya cakma ya. Malatyaspor amatörde galiba. Eskiden maclara giderdim çocukken daha Malatyaspor superligde idi. O takim iyiydi insanlar ile duygusal bagi vardi. Bu takimin yok

Sertan Eser diye bir herif vardi Malatya da onu hatirliyorum o zamanlardan. Besiktasta da oynamisti.

Geri
Üst Alt