Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak liderlik fırsatını tepen Galatasaray, şampiyon olduğu geçtiğimiz sezonda da aynı senaryoyu tekrar etmişti.

46def4b3f029e62b5a61296b3e1d09e9.jpg

Bu sezon 22.şampiyonluk icin savaşan sarı - kırmızılı ekip, şampiyon olduğu taktirde çok zorlu bir şampiyonluk kazanacak. Hatırlanacağı üzere Galatasaray'da bir çok maçta hakem hataları olmuş, teknik ekip ve oyuncular bir çok maçta ceza almış ve puan kayıpları yaşanmıştı.

Gecen seneki takim sampiyon olacagiz diye bagiriyordu maalesef bu seneki takim gecen seneye gore daha kotu hep kendimizi dusunuyoruz ama basaksehir son haftalarda puan kayiplarini bu kadar yapmasa dun is bitmisti yada bjk senol gunes milli takim krizi ve ekonomik bunalimda olmasa bizim onumuzdelerdi şu an

Gercekten dejavu gibi, yine son kritik maclar evimizde ve izmirden sonra belki sivasta sampiyon olacagiz

Gecen seneki takim sampiyon olacagiz diye bagiriyordu maalesef bu seneki takim gecen seneye gore daha kotu hep kendimizi dusunuyoruz ama basaksehir son haftalarda puan kayiplarini bu kadar yapmasa dun is bitmisti yada bjk senol gunes milli takim krizi ve ekonomik bunalimda olmasa bizim onumuzdelerdi şu an
Bizim Fenerbahce macindan sonraki olaylar olmasaydi 10 puan ondeydik neyden bahsediyon sen bilader

Geçen sene takım tüm sezon ben şampiyon olacağım diye bağırıyordu. Sadece 1 2 maç umutsuzluğa kapıldık. Gençlerbirliği maçı gibi. Bu sezon pek öyle değil. Sezon genelinde Başakşehir hep en avantajlı takımdı. Son haftalarda yaşadıkları puan kayıpları ile yarışa dahil olduk. Ben yine de Başakşehir ile şansımızı eşit görüyorum. Beşiktaş'a hiç şans vermiyorum. Hem bizi hem Trabzon'u deplasmanda yenecekler, üstüne Başakşehir'in 1 maçta yenilmesini bekleyecekler.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizdede birtek gomis olsaydi şuan tur atiyorduk öyle bakarsan

Geçen sene gençlerbirliği maçından sonra ağlayanlar ,şimdi konya maçından sonra ağlayanlar. Merak etmeyin ağlatmaya devam edeceğiz.

tinercilerle akbilcileri gene kucağımıza alacağız gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt