Galatasaray İçin Marinho İddiası!

Alper Sahin

Aslan Üye
[h=2]PAOK formasını giyen Gary Rodrigues’in bonservisini 3.5 milyon Euro’ya alan Sarı-Kırmızılılar, rotayı şimdi de Vitoria’da oynayan Marinho’ya çevirdi. 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için 2.5 milyon Euro gözden çıkarıldı[/h]
257

Ligin ikinci yarısına çok daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor... Kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin ve Çin'den teklifler alan Lukas Podolski ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, kanatlara iki takviye birden yapmaya hazırlanıyor. PAOK formasını giyen Garry Rodrigues'in transferi dün itibarıyla bitti... Yunan kulübünün inadını dün kıran sarı-kırmızılı yönetim transferi gerçekleştirdi. Galatasaray, yıldız futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Uzun uğraşlar sonucunda transferi gerçeleştiren yönetim, taraftarını da sevindirmiş oldu. Çünkü, sarı-kırmızılı taraftarlar Rodrigues'in bir an önce takıma kazandırılmasını bekliyordu.

19 MAÇTA 10 GOL ATTI, 6 ASİST YAPTI
SCOUT ekibinin önerisiyle gündeme gelen Vitoria'lı Marinho da transfer listesine girmiş durumda... Galatasaray yönetimi, her iki kanatta da oynayabilen 26 yaşındaki futbolcu ve kulübüyle temasa geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın Marinho için 2.5 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı belirtiliyor. Geçen sezon ligde 19 maça çıkan ve 10 gol, 6 asistlik harika bir performans sergileyen yıldız futbolcunun gerekirse forvet de oynayabilmesi yöneticilerin tercih sebeplerinden birisi.

EN GEÇ YARIN İSTANBUL'DA
PAOK'un yıldız oyuncusu Rodrigues'in bu gece ya da en geç yarın İstanbul'da olması bekleniyor. Sarı-kırmızılı taraftarların gelmesini dört gözle bek lediği Rodrigues'in kontrollerin ardından takımının kampına katılması bekleniyor. Yıldız futbolcu ilk günden beri G.Saray'da oynamak istediğini belirtmişti..

http://www.futbolarena.com/galatasaray-icin-marinho-iddiasi-305644h/
Rodrigues tamam Marinho kapıda - Aspor
Galatasaray, Marinho için temasta! - Galatasaray transfer haberleri

acil fm profil

Forvet'te biraz zor oynar. boyu 1.69.

Bunlar brumayi da satmış.
Elimizde kala kala yine yasin ve ne idüğü belirsiz adamlar kalacak.

Bruma zu PremierLeuge
poldi zu china

SARI-KIRMIZI!

Emin olunki Poldinin parası çar çur olacak.Hadi Garry de bişeyler var yinede bu tam halı saha topçusu.

Başka adam almazlar, Yasin affedilir bence.

Arkadas orta yapabilen bir kanat oluyor sanirim. Atanamamis quaresma gibi geldi boyle adamlardan zarar gelmez maasini dusuk tutacaksin zarar etmeden biraz parlatip satarsin ki satmalisinda

Böyle adı sanı duyulmamış oyunculara maliyeti çok değilse karşı değilimdir. Carole mesela bana göre Dursun yönetiminin en başarılı transferidir. Garry'den umutluyum ama verilen bonservis bence fazla. Buna da aynı fazla bonservis verilecekse gerek yok. Marinho'da kanat oyuncusu sanırım. Kanatta alternatif yok doğrudur ama öncelikli eksiğimiz kanat değil. Stoper, Ortasaha, Forvet, Sağ Bek hatta bir sol bek daha öncelikli olmalı

Edit. Bir de şu videoyu izledim bana fazlasıyla kötü izlenim verdi. Başını önüne eğip yardırarak gitmeye çalışıyor. Bir kaç kere dışarı çıkıyor topla mesela :D Fazla numaracı geldi birde, Duran topları iyi kullanıyor ama onuda bizde bırakmazlar bu çocuğa
Marinho vs Palmeiras HD 720p (11/12/2016) - YouTube

Son düzenleme:
Ince biyikina tükürüyüm gelme sen numaraci herif seni

ulan 2 dir başlıgı acıyorum mourinho diye bakıyorum futbolcu var başta heralde yanlıs baslıgı actım diyorum bidaha acıyorum yıne futbolcu

Tam bir şophar.

mqdefault.jpg

Geri
Üst Alt