Galatasaray: "Kasıt VAR! Art niyet VAR! Operasyon VAR! Lale Orta İSTİFA"

Sonuna kadar gidilmeli artık, şampiyonluğumuz çalınmak isteniyor boyun eğmeyeceğiz, haksızlığa uğramaya alışmayacağız, sinmeyeceğiz. İSTİFA.

ya kardeşim tweet olayını geçin kaale bile almıyorlar

elinizde belgemi ne varsa cıkın acıklayın yoksa böyle ergence şeylere gülüp geçiyor tezgah sahipleri

Son şeyde O da VAR diye niye twit atmamışlar ki
3.tekil kişi zamiri zira

Eee operasyon adamları demez mi hocanız maçtan sonra 50 kere lale ortaya teşekkür etti siz böyle paylaşım yapıyorsunuz bu ne yaman çelişki diye.

Tüh yav, hata yapmışlar deyip geçer bunları da yüzsüz *** lalesi. Hiçbir gücün yok içerde. Blöf yapmıyorsa ne biliyorsa belgeleriyle açıklamalı Erden Timur. Sulh ile çözülecek iş değil bu. Gerekirse ortalık yangın yeri olsun. Bir maç daha bu çadır tiyatrosunu izlemeye mecalim kalmadı.

Mertens'in golü niye paylaşılmamış? Buz gibi goldü. Top o hızda ele gelse el ileri değil geri gider.

Direkt maçtan sonra yapılmalıydı ama bu tweet işi artık yetersiz kalıyor.

Başka türlü yaptırımlar gelmeli kulüpten. En ağır şekilde.

Bir tane ofsayt pozisyonu için VAR kayıtlarını açıklamışlardı.
Son 2 hafta’da olan bu kirli maçların VAR konuşmalarını yayınlamak zorundalar artık.

Bu karının tipini görünce o pisliği, Galatasaray düşmanlığını anlıyorsunuz dimi hemen. Yani nasıl anlatayım mesela Cristian Baroni, Lugano’da falan o tipik pis, şirret fenerli topçu tipi vardıya bu karıda da aynısı yok mu?

Ben bunu söylüyorum diye bana kızanlar oluyor ama bu açıklama olayları bir boka yaramıyor. Kayseri maçında yine aynı şeyler yaşanacak, takmıyorlar yani arkalarında nasıl bir güç varsa artık. Açıklama yapılmasın demiyorum tabiki yapılsın ama sadece açıklama ile kalmamalı bu. Çünkü bir işe yaramıyor. Erden Timur dürüst bir adam elimde belge var diyorsa ben bu adama inanırım. O zaman açıklamalı ifşa etmeli bu pislikleri neyi bekliyorsun Erden Timur şampiyonluğu elimizden çalmalarını mı?

Klüp taraftar gruplarıyla görüşmeli gerekirse iş adamlarımız otobüsler kaldırmalı büyük protestolar gelmeli.
Taraftar bu kadını istifa ettirmeli. Fb li yöneticinin üniversitesinde çalışan biri nasıl mhk başkanlığı yapabiliyor bu saçmalığa nasıl hala izin veriliyor

Geri
Üst Alt