Galatasaray, Kerem Demirbay İçin Leverkusen'e Teklif Götürdü

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Galatasaray, Kerem Demirbay için Bayer Leverkusen'e teklifte bulundu. Oyuncuyla Bundesliga ve Serie A'dan da ilgilenen takımlar var. (Ertan Süzgün)

galatasaraydan-gurbetci-operasyonu-kerem-demirbay-icin-ilk-temas-kuruldu_0.jpg

Yusuf kampta kendini gösterdi gösterdi yoksa bay bay

Paredes transferinde olası negatif bir durumda düşünülüyor olabilir. Üstelik yerli sayılıyor.

Yerli sayılıyor olması mantıklı, Angelino ligde nasıl oynayacak derdini de ortadan kaldırır. Bu yüzden Emre Can gibi Kerem Demirbay gibi oyuncuları takımda görmek isterim açıkçası

Keremin paradesle ilgisi yok yav. Kerem tipik bir 10 numara.

Aslinda fena oyuncu degil, yetenekli bir herif. Ama ciddi bir istikrar sorunu var. Ben sicak bakmiyorum bu transfere

Keremin paradesle ilgisi yok yav. Kerem tipik bir 10 numara.

Aslinda fena oyuncu degil, yetenekli bir herif. Ama ciddi bir istikrar sorunu var. Ben sicak bakmiyorum bu transfere
Daha çok 8 no değil mi, olivierayla 8 noyu paylaşırlar diye düşünüyorum. 10 no için biraz düz değil mi, daha çok merkez orta saha oynamış.

Çok iyi olur. Gayretli ise Torreirayla iyi ikili olurlar. Daha cabuk atak yapmakta yardimci olur

Daha çok 8 no değil mi, olivierayla 8 noyu paylaşırlar diye düşünüyorum. 10 no için biraz düz değil mi, daha çok merkez orta saha oynamış.
8 numara da oynuyor ama bence 10 noya daha yakin.
Aslinda düz bir oyuncu degil, topla iliskisi cok iyi. Ama tempo sorunu var ve macta cok kaybolan bir tip.

yusufla güzel beatbox yaparlar

bu da sakatim ayagina yatar

gelsin

Geri
Üst Alt