Galatasaray, Leo Dubois ile Yolların Ayrılmasına Karar Verdi

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'da, Leo Dubois ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Sabah

1719822612524.png

bencede doğru haber değildir ama işte 12 kontenjanı belimizi büküyor.

insallah dogrudur bu arada

yabancı limitinde kullanılacak ve yarar alabileceğimiz bi adam değil. geldiği gün ne tantana yapılmıstı beksizlikten. tanrı o gün bize boey i göndermişti.
kendimi bildim bileli bek problemi var bizde bu arada. boey beklentileri fazlasıyla karsılayan tek adamdı. baska da hatırlamıyorum.

2 milyona yakın maaşı var rotasyon için lüks temposu da bizim oyunu kaldırmaz artık. Maaşı kolay bırakmaz bir şekil kurtulmak lazım.
parasını ödersen kurtulursun gibi.gibisi 1 sene.En büyük parayı da Oliviera'ya dökeceğiz.Hissediyorum.

Vallahi şahsen bizimle bağını koparmış hissi veriyor. Fransa pazarında alıcısı elbet çıkar. İlla rotasyon için kalacaksa da denenmisi değil yeniyi tercih ederim.

yabancı limitinde kullanılacak ve yarar alabileceğimiz bi adam değil. geldiği gün ne tantana yapılmıstı beksizlikten. tanrı o gün bize boey i göndermişti.
kendimi bildim bileli bek problemi var bizde bu arada. boey beklentileri fazlasıyla karsılayan tek adamdı. baska da hatırlamıyorum.
Ebue
Maryano
Nagatomo
Alex teyyes

Hemen.
Derhal.
Bir an önce.
Vakit kaybetmeden.
İvedilikle.
Hızlıca.
Acil.

1 aydır niye duruyor bu adam hala?

Başakşehir bile bununla uğraşmak yerine gidip Onur Bulut'u almış.

Savunulacak tarafı kalmadı.

Okan hocamın sistemine uymuyor. Zaten doğru dürüst kimse bu sisteme uyum saglayamiyor

Dün Dubois için Montpeiller kulübü ilgileniyor diye bir yerde okumuştum.

1 aydır niye duruyor bu adam hala?

Başakşehir bile bununla uğraşmak yerine gidip Onur Bulut'u almış.

Savunulacak tarafı kalmadı.
Başakta bu adam oynadı ve gayet memnundular diye hatırlıyorum
Bunu almadılar çünkü aldığı ücret yüksek. Bizimle de sözleşmesi varken neden gitsin daha düşük ücrete
Ve evet bir üstteki arkadaşın dediği gibi yedek sağ bek yok
Kaan Ayhan'ı orta saha oynatmak varken geçen sene sağ bek kullandık mecburiyetten
KDB iyi performans göstermeseydi işimiz zordu
Kesinlikle kalmalı

Geri
Üst Alt