Galatasaray Maçı Öncesi Boydak'tan Kayserispor'a Teşvik Primi!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Türkiye Spor Toto Süper Lig’te Cumartesi günü Kayserispor-Galatasaray maçı ile ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

FETÖ operasyonları sonrasında Boydak Holding’e kayyum olarak atanan ve şirkette CEO olarak görev yapan Alpaslan Baki Ertekin, Galatasaray maçı öncesinde Kayserispor takımına “maddi destek” adı altında 500 bin lira verileceğini açıkladı.

Fakat bu durum sosyal medyada, Galatasaray maçı öncesi Kayserispor’a “teşvik primi” olarak algılandı. Tartışmaları alevlendiren nokta ise Baki Ertekin’in Fenerbahçe’yle olan ilişkisi…

Alpaslan Baki Ertekin’in, kurucusu olduğu Mesudiye Dernekler Federasyonu’nun (MESDEF) internet sitesinde yer alan özgeçmişine göre Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğu belirtildi.

Üstelik tartışmalara neden olan bir diğer konu da Baki Ertekin’in önceden çalıştığı kurumlar oldu.

Ertekin’in, Medipol Başakşehir Kulübü’nün isim değiştirmeden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün de içerisinde olduğu İBB Spor AŞ Genel Müdürü olduğu anlaşıldı.

Ertekin’in Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile de birlikte çalıştığı da ortaya çıktı.

MESDEF’in internet sitesinde yer alan özgeçmişe göre Alpaslan Baki Ertekin’in 1994 yılında Koç Grubu’na bağlı olan Migros Ticaret A.Ş. bünyesinde iş hayatına başlaması da tepki çekti.

q.webp

Devlet TFF'si ile, kayyumu ile savaş açtı. Teslimiyetin sınırı yok, baş kaldırmanızı beklemiyoruz ama bari ses çıkarın kardeşim!

Herşeyin etik olduğu, kural ve kanunlara harfiyen uyulan, hukukun üstünlüğünü benimsemiş ülkemde normal bir atraksiyon.

maxresdefault.jpg

Üstelik tartışmalara neden olan bir diğer konu da Baki Ertekin’in önceden çalıştığı kurumlar oldu.

Ertekin’in, Medipol Başakşehir Kulübü’nün isim değiştirmeden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün de içerisinde olduğu İBB Spor AŞ Genel Müdürü olduğu anlaşıldı.

Ertekin’in Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile de birlikte çalıştığı da ortaya çıktı.

40 tane tilki var ve hepsinin kuyruğu aynı yere bağlı.

Sezon basi akillari nerede imis yahu?
Veya Kayseri´nin zorluk icinde oldugu dün ortaya cikmadi, kac haftadir bilnen bir durum.

Teşvik primi böyle açık açık verilmez.
Katiliyorum ama benim midemi bulandiran yapilan bu hamlenin zamanlamasi.
Sirf su cümle bile bu bulantiyi arttiriyor "Kulüp olaganüstü genel kurul yapacak ve verilen sözler tutulmaz ise baskan birakacak".

Bu cümle tam da benim mide bulantima sebep olan nokta, Kayeri kulübünün zorluk icinde oldugu bayagi zamandir biliniyor ama tam da böyle bir mac öncesi böyle bir hamle yapiliyor.

Ilk cümleme geri geliyorum, evet haklisin tesvik primi böyle verilmez ama iste insanin aklina zor durumda oldugu bayagi zamandir bilinen bir kulübe yönelik bu hamle böyle bir sey icin kilif olarak mi kullaniliyor diye geliyor.

Katiliyorum ama benim midemi bulandiran yapilan bu hamlenin zamanlamasi.
Sirf su cümle bile bu bulantiyi arttiriyor "Kulüp olaganüstü genel kurul yapacak ve verilen sözler tutulmaz ise baskan birakacak".

Bu cümle tam da benim mide bulantima sebep olan nokta, Kayeri kulübünün zorluk icinde oldugu bayagi zamandir biliniyor ama tam da böyle bir mac öncesi böyle bir hamle yapiliyor.

Ilk cümleme geri geliyorum, evet haklisin tesvik primi böyle verilmez ama iste insanin aklina zor durumda oldugu bayagi zamandir bilinen bir kulübe yönelik bu hamle böyle bir sey icin kilif olarak mi kullaniliyor diye geliyor.

Sanmam, böyle bir şey olsa aksine gizlemeye çalışırlardı, zaten Kayseri'de bir kenetlenme durumu var şu an, ona destek olmak istemişlerdir.

Bizi yenmeleri için de teşviğe falan ihtiyaçları yok aslında en büyük problem de bu, sahada bok gibi oynayıp saha dışında ne varsa bahane olarak alıyoruz kendimize.

İki top oynasak bugün köpekler havlıyordu biz seslerini dahi duymuyorduk.

Sanmam, böyle bir şey olsa aksine gizlemeye çalışırlardı, zaten Kayseri'de bir kenetlenme durumu var şu an, ona destek olmak istemişlerdir.

Bizi yenmeleri için de teşviğe falan ihtiyaçları yok aslında en büyük problem de bu, sahada bok gibi oynayıp saha dışında ne varsa bahane olarak alıyoruz kendimize.

İki top oynasak bugün köpekler havlıyordu biz seslerini dahi duymuyorduk.
Mevcut Galatasaray futbol takimi icin evet hic bir bahaneye gerek yok.
Sorun burasi Türkiye ve insanlar artik bir sürü olay yüzünden herseye böyle yaklasiyor.

Mevcut Galatasaray futbol takimi icin evet hic bir bahaneye gerek yok.
Sorun burasi Türkiye ve insanlar artik bir sürü olay yüzünden herseye böyle yaklasiyor.

Tamam da işler iyi gitmiyorki zaten, 1 aydır maç kazanamıyoruz, bu hafta da kaybedersek 5-6. sıralara düşeceğiz belki de, bizden net daha kötü durumda olan bir Kayseri takımı var ve neymiş Boydak 500 bin vermiş, teşvik primiymiş.

Maç oynanmadan olası mağlubiyetin faturasının kime kesileceği belli.

Ben bu ülkede daha iyi olanın şampiyon olmadığını görmedim son 25 yılda, belki 2011, 2004 ve 2001 istisna olabilir ki o da tartışılır.

Keramettin Bey'e katılıyorum. Yüksek olasılıkla alacağımız mağlubiyete kılıf hazırlanıyor.

Keramettin Bey'e katılıyorum. Yüksek olasılıkla alacağımız mağlubiyete kılıf hazırlanıyor.
Yanlis anlasilmasin, ben bu durumu muhtemel bir maglubiyete kilif olarak görmüyorum.
Mevcut oyunumuza karsilik sahada bir kac dogru is ile bizi yenemeyecek takim yok su an.
Sadece mide bulantima sebep olmasinin nedenlerini yazdim.

Ayrica Mahir bey, sezon basi bu sezonun böyle olma ihtimali yüksek derken, hacca gitmis hacilar gibi beni seytan yerine koyup tasliyordunuz. Simdi beni konusturmayin, dökmeyeyim kirli camasirlarinizi ortaya.

Burak elmas in yazdiklarini mana olarak birebir yazmaya niyetlenmistim , oyle denk gelmistir ne var ki bunda vs vs diye

Bin tane laf soylersiniz diye yaziya dokmedim (95% iniz soylerdi durust olun)

Burak elmas twit atinca bu sakinlesme veya fikrinden donme niye ? Veya bir baska soruyla , ben yazsaydim neden burak elmas a gosterilen inanc ve saygi duyulmuyor

Geri
Üst Alt