Galatasaray Maçı

Deniz Aslan

Parçalı Üye
Renkdaslar bir sorum olacakti. Ben bu hafta Hollanda'dan arkadaslara Istanbula gidecegim gecen sene gibi. Belki hatirlarsiniz, Galatasaray oyuncularini görmek istemistim ve burada fotograflari paylasmistim. Gecen sene gittigim hafta Akhisar deplasman maci vardi ve gidemedim. Bu sene Galatasarayimizin Akhisar maci evde bildiginiz gibi ve izlemeyi cok istiyoruz. Ilk defa Arenaya gidecegiz. Bilet hakkinda ve en atesli taraftarlarin nerde oturdugu hakkinda bilgi verebilecek olabilen var mi? Tesekkurler

https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/home/home.aspx

burdan bilet alabilirsin

sahanın her yerini kuş bakışı, futbolcuların dizilişini görmek istiyorsan doğu-batı

zıplarım diyorsan güney tribünü yani kale arkalarını tercih et

doğu-batı tribünleri kale arkalarına göre daha pahalıdır

ayrıca bilet bulmakta zorlanabilirsin bu sene çok fazla kombine satıldığı için normal biletler çok çabuk bitiyor. Hatta kale arkaları satışa bile çıkmıyor

https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/home/home.aspx

burdan bilet alabilirsin

sahanın her yerini kuş bakışı, futbolcuların dizilişini görmek istiyorsan doğu-batı

zıplarım diyorsan güney tribünü yani kale arkalarını tercih et

doğu-batı tribünleri kale arkalarına göre daha pahalıdır

ayrıca bilet bulmakta zorlanabilirsin bu sene çok fazla kombine satıldığı için normal biletler çok çabuk bitiyor. Hatta kale arkaları satışa bile çıkmıyor

Sagol renkdas, bir sorum daha vardi. Bizim internetden alma ihtimalimiz yok Türkiye'de. Bu biletler TT Arena'da satiliyormu yoksa sadece bilet.galatasaray.org'da mi alinabiliyor?

Sagol renkdas, bir sorum daha vardi. Bizim internetden alma ihtimalimiz yok Türkiye'de. Bu biletler TT Arena'da satiliyormu yoksa sadece bilet.galatasaray.org'da mi alinabiliyor?

stadın orda satılması lazım ama çok çabuk bitiyor gsbonus kart varsa 1 gün önceden alabiliyorsunuz

Bu da son sorum olsun. Hadi bonus kart bulduk birinden diyelim. 4 kisi isin bilet alinirmi yoksa 1 kartla sadece bir bilet mi alabiliriz?

Cok tesekkurler :)

onun bir sınırı olması lazım tam emin değilim ama 2 kişi olabilir

internetten biraz baktım sınır 2 galiba

Kardeş ben sana bilet bulabileceğin bi site verebilirim ama hepsi karaborsa:D

verdiğim siteden her zaman bilet veya kombine bulursun, ama dikkat etmen gereken bikaç husus var:

1. sahte bilet olayına dikkat et, gerekirse arenada buluşup al bileti, kombine ofisine veya yardım masasına kontrol ettir..

2. sahte kombine olayına dikkat et, adamlar sattıktan sonra kombineyi telefonla arayıp iptal ettiriyor, o yüzden maç saatine yakın almalısın veya içeri beraber girin parasını içerde ver veya sen gir sonra bi arkadaşın dışarda parasını versin..

Geri
Üst Alt