Galatasaray Muğdat, Soner Aydoğdu ve Deniz Kadah ile Anlaştı İddiası!

son eray doğdu

evet bir erayımız daha oldu xD

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dec76dc26f88fff42da3834bae3e6b4b.jpg

sent via GSC

Terim'in son yazı ve Mancini'nin devre arası kazıkları daha bitmemişken yeni kazıklar olur. 1 tanesi bile gereksizken 3'ü birden. 3-4 yıl daha temizleyemeyiz enkazı. Umarım yalan haberdir.

Terim bunlardan da verim alır da, o gidince resmen garbage oluyor bu tarz isimler. Ben daha 3 yıl üst üste çalışan teknik adam görmedim bizde 2000 sonrası. O yüzden asla istemem bu tarz hamleleri.

Devamlı yazıyorum. Yaza yaza getireceğim inşallah.

Yerli Havuzu

Okan Koçuk
Erce Kardeşler
Zeki Çelik
Barış Alıcı
Emre Akbaba
İrfan Can Kahveci
Emre Mor
Deniz Türüç
Umut Bozok

Kadroyu copler ile dordururuz yine.

Yabancı kısıtlaması çıktı da bizim haberimiz mi yok.
Yasin hergeleside 2 milyon eu yıllık istiyomuş
Haberlere bak

Soner Aydoğdu mantıklı bir hamle olur diğerleri çöp.

1m€ altı yıllık olacaksa Muğdat ve Soner düşünülebilir. Deniz Kadah'a ihtiyaç yok.

Terim bunlardan da verim alır da, o gidince resmen garbage oluyor bu tarz isimler. Ben daha 3 yıl üst üste çalışan teknik adam görmedim bizde 2000 sonrası. O yüzden asla istemem bu tarz hamleleri.

Devamlı yazıyorum. Yaza yaza getireceğim inşallah.

Yerli Havuzu

Okan Koçuk
Erce Kardeşler
Zeki Çelik
Barış Alıcı
Emre Akbaba
İrfan Can Kahveci
Emre Mor
Deniz Türüç
Umut Bozok

Bunların hepsi bonservisi olan futbolcular. Belki bir tane seçip para artı takas şeklinde alınabilir ancak fazlasını beklemek hayalcilik olur. Onun için bonservisi elinde veya nispeten ucuz futbolcular almaya mecburuz gibi duruyor. Harcanacak paranın büyük bölümü yabancı transferine gidecektir. Yılık ücreti uygun bonservis ödenmeyen futbolcular daha sonra yük olmaz elden çıkarılabilir. Tarık Çamdal vs gibi 4m bonservis yıllık 2m verince gönderilemiyor. Bir daha böyle bir hata yapılmayacaktır.

Geri
Üst Alt