Galatasaray, Müzede 1 Haftada Kazandığı Miktarı Açıkladı

Kaç aydır her mesajı tersliyorsun neredeyse.En ufak karşıt cevaba dahi tahammülün yok.

Senin yaptigina ne demeli.

Normal alinti yapmiyorsun ki. Hep birseyler ima etmek, hep konulari baska yerlere cemek.

Dün de Ugur K konusunda ben Besiktas sempatizanligindan bahsederken yok Sneijder yüzünden sevmiyorsun yok Aysal yok Fiko lara cekiyorsun konuyu.

İndirimli fiyat 19.05 liraydı, normal fiyat ne kadar?

Şehir içinde olmadığı için çok bir şey gelmez gibi, yine de hiç yoktan iyidir.

Son düzenleme:
Podolski transferi,Sneijder'in Muslera'nın kontratının uzatılması.Gomis transferi,Fernando transferi Maicon transferi.Garry transferi.Bak ne kadar çokmuş.

Neresi çok 3 yılda yaptığı iyi şeyler max 10 tane buda ortalamaya vurursak 110 günde 1 kulüp lehine bişeyler yapmış , ösym kafasıyla sayarsak her ay 2 adet saçmalık yaptığı için o yaptığı doğrularda gider.

müzeyi hırsız yapmadı beyler hırsızın kulübe 1 çivi caktıgına dahi inanmıyorum adı üstünde hırsız ,kardesiyle beraber yaptıgı hırsızlıkların hesabını versin önce

Podolski transferi,Sneijder'in Muslera'nın kontratının uzatılması.Gomis transferi,Fernando transferi Maicon transferi.Garry transferi.Bak ne kadar çokmuş.
Garry transferi için %20 kar payını Paok'a vermşl birine ben o transfer için teşekkür edemem başka bir şey yaparım.

gelirler ilk haftada fazla olur tabi ayni gelir devamli oyle kalacagani hic sanmiyorum maaaalesef.

Sözleşmelerdeki bikac Topçunun ev kirasını karşılar.

GSCimbom Mobile App

Tur şirketleri ile anlaşılması gerek. Özellikle Arap turistleri Türkiye'ye getiren tur şirketleri ile.

Normalden daha uygun bir fiyat ile toplu bilet satma imkanın olur hem de senin bireysel olarak ulaşamayacağın büyük bir kitleye ulaşmış olursun. Bu şekilde yılda 20 milyon TL yakalabilir. Aksi taktirde çok çok zor.

Bir de müzeye gitmek nasip olmadı Pazar günü imkan olursa maç öncesi gitmek istiyorum ama bence her sene belki her ay değişecek farklı konseptler olmalı ki ilgi çeksin. Bir giden belirli bir süre sonra tekrar gitsin. Belki VR gözlüklerle sanal gerçekliği yaşayabileceğin odalar, Galatasaray Efsanalerinin katılımı ile özel günler, çocuklar için mini futbol salonunda eğlenceli etkinlikler. Böyle olursa orayı bir müzeden ziyade cazibe merkezi haline de getirirsin.

Oltaya ilk senin takilacagini öyle iyi biliyordum ki.

Dursunu övme firsati bulunca hic kacirmiyorsun. Ayrica saydiklarin kisinin spesifik bakis acisina bagli seyler.

sarpere sazan muamelesi yaptigin icin seni kiniyorum. sarper ezilenlerin yanindadir

yap beyoğluna stadyuma gelecek ziyaretçinin 10 katı gelsin. yanına da aç store mağazasını mis.

maç günleri ziyaretçi bol olur ama bir süre sonra maç günleri haricinde sinek avlar orası.

Geri
Üst Alt