Galatasaray, Narsingh'le Masaya Oturdu!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
C1PGh7MXcAAzRnT.jpg

PAOK'un sol açığı Garry Rodrigues’le anlaşan Cimbom, PSV ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luciano Narsingh’in menajeriyle de masaya oturdu.

Alman yıldızı Podolski'yi satmaya hazırlanan Galatasaray, hücumu iki isimle güçlendirecek. PAOK'un sol açığı Garry Rodrigues'le anlaşan sarı-kırmızılılar, kulübüne yazılı teklifini yaptı. Listedeki diğer ismin ise Luciano Narsingh olduğu ortaya çıktı. PSV ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan Narsingh'in menajerinin İstanbul'a geldiği ve Taksim'deki Divan Otel'de Başkan Dursun Özbek'le görüştüğü öğrenildi.

SNEİJDER'İN MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞI

Hollandalı yıldızla el sıkışıldığı anda kulübü ile masaya oturulacak. PSV'de bu sezon yedek kalmaya başlayan Narsingh, sağ kanatta ve forvette görev yapabiliyor. 1990 doğumlu çok yönlü hücum oyuncusunu Sneijder, milli takımdan iyi tanıyor. Riekerink ise bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde PSV'nin oynadığı maçları takip etti ve Narsingh'le ilgili yönetimine olumlu görüş verdi.

Sabah

Galatasaray, Narsingh'le Masaya Oturdu!

Moderatör tarafında düzenlendi:
ikisinide alin., Birisi yedek oturur iste

Ikiside alinirsa Bruma satildi demek. Bunu dusunen yok.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Buda gelirse Yasin banko satıldı bence.4 milyon euro ya satıldı dedikoduları var zaten.Sinanda kiraya verilecek heralde.Narsingh,Garry,Bruma bence iyi olur kanatlarda.

Haha daha bir kac gün önce transfer nöbetinde yazmistim acaba Narsinghi alamazmiyiz diye.

Bir kanatta Bruma bir kanatta Narsingh cok iyi olur.

Narsingh için Swansea'ye gidecek diyorlar twitter'da
İngilizler ve hollandalılar

Haberi okurken bu sezon şampiyonlar liginde oynadığını okuyunca ilk Önce üzüldüm ise yaramaz dedim sonra aklıma geldi cl de olmadığımız hatta tuzladan üç yediğimiz.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Su palavra transfer haberleri simdi dogru olsaydi kalite konusunda Barcelona ile yarisiyor olurduk.

Beğendiğim bir oyuncu.

Vidal, Vida, Narsingh gelsin ama Çalık , Nakoualma alır bunlar.

Takımda stoper, sağ bek, orta saha, santrfor yok, bunlar sürekli kanat almak peşinde.

Bazıları gider mi bilmiyorum ama takımda halihazırda iyi kötü kanat oynayabilecek Bruma, Sinan, Yasin, Poldi, Joshue, aldılarsa Garry Rodrigues midir nedir o var. Hatta Linnes, Carole, Sabri bile kanat oynar zorda kalsak.

İlginç gerçekten.

bu ara dönemde kanat oyuncusu olarak herhalde 4.transferimiz.

Başkan; dursun
Konuyu açan;sergen
Denetleyen;uefa

Hala gelecek diye inan varsa çok iyimser

SARI-KIRMIZI!

Bu transfer ligde 2.yarı tek başına en az ilk yarıda brumanın kazandırdığı kadar maç kazandırır
Bu dönem alındı alındı bir daha almaya galatasarayın ne mali gücü ne de çapı yeter..

Bu çocuğun ismi uzun zamandır söyleniyordu nasıl birisi bilenler bizi biraz aydınlatabilir mi?

Zamaninda hollandayi sallamid bir adam bir ara herkes pesindeydi. Kalite var, hiz var ama patlayamamis oyunculardan. Devamlilik sorunu var ki olmasa bu adam zaten premier lige coktan gitmisti. Turkiyede tum bekleri sallar ama.

imzalanma anının fotoğrafı gelmeden inanmıyorum bunların yabancı futbolcu alabileceğine

rodrigexden önce bu adam lazım takımdaki tum kanatlar sağ aykalı sol oynuyan kanatlar.. BU adam orjinal sağ ayak sağ kanat lens gibi..

Geri
Üst Alt