Galatasaray, Rabiot'un Annesine Ulaşamadı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1724674740340.png

Galatasaray, Rabiot’un annesi Veronique’e ulaşmaya çalıştı ama başarısız oldu.

Veronique Rabiot, oğlunun daha göz önünde olan ligde devam etmesini arzuluyor.

Arsenal, Chelsea ve Manchester United, Adrien Rabiot ile yakından ilgileniyor. Oyuncu 5 büyük ligde oynamak istediği için transfer dönemin bitmesine sayılı günler kala bir anlaşma peşinde.

(La Gazzetta)

O anayla bu adam 5 buyuk lige hayatta gidemez geciniz dusecegi yer essek gibi burasi

La gazetta da bence anasına gönderme yapmış :)

Olay belli para istiyorsa Türkiye'ye gelecek. 5 büyük lig istiyorsa indirim yapmak zorunda. Zaten sana bu parayı verecek olsalardı çoktan alırlardı. Son gün ya seve seve indirime gidip 5 büyük lig yada burası .

rabiot sen yanmışsın evladım, sende bu ana olduğu sürece karını bile o seçer

Geçen fabrizio haberi bugün bu haber net şekilde menajer işi kokuyor..

Belli ki daha fazla para kazanma peşindeler bizden.

inşallah enterpole sapık arayıp rahatsız ediyor diye ş,kayet eder

Galatasaray, Rabiot’un annesi Veronique’e ulaşmaya çalıştı ama başarısız oldu.

Veronique Rabiot, oğlunu daha göz önünde olan ligde devam etmesini arzuluyor.

Arsenal, Chelsea ve Manchester United, Adrien Rabiot ile yakından ilgileniyor. Oyuncu 5 büyük ligde oynamak istiyor ve transfer dönemin bitmesine sayılı günler kala bir anlaşma peşinde.

(La Gazzetta)

Daha da göz önünde olsun diye Katar'a falan gitmesin de yenge.

Manu, MCT'i satıp Ugarte'yi alacak üstüne bir de Rabiot alacaklarını sanmıyorum artık. Ben Goretzka yerine Bayern'e gider diye düşünüyordum ama temas bile olmadı muhtemelen. 5 büyük lig dışında istedikleri parayı alabilecekleri tek yer Arap takımları veya Arap takımları gibi yönetilen Koçspor.

Yine iş başa düştü. Akşama odama yollayın. 3 paket de prezervatif gönderin. Odamın kapısında da 2 acil doktoru beklesin

bu adam indirime gider mi lan artik

bakacak jalet sara gibi no name isimlere 30 milyon verilmis kendisi de isteyecek en az 10 milyon

Geri
Üst Alt