Galatasaray Serhat Ulueren'e Dava Açtı!

Konuyu portala aldım.Böyle önüne geleni söyleyip yalan iddaa açanlara ders olsun iyi yapmışlar.

Galatasaraylılar şimdi Fenerbahçe Avrupa’ya gidemeyecek diye acaba başka şeyler mi düşünüyor? Acaba bu fırsatı değerlendirip, yeni bir takım kurup öyle mi çıkmak istiyorlar ortaya. Bu da geliyor benim aklıma.”

Bununla uğraşacağına ibrahim akın'dan dolayı maçın hükmen galibiyet olması için uğraşsak daha mantıklı.

Ama uğraşmayız brumayı alarak iyilik yaptılar ya ne gerk var dimi aramız bozulur falan filan.

Serhat için açıklama yapacaklarına TFF'nin gönderilmesi için uğraşsınlar. Adaletsizliğe dur desinler. Hakkımızı savunsunlar Bunlar boş beleş işler.

Ftnin capulculari konusuyo

Xd

Ins donuna kadar aliriz serhat qar des

Serhat,rok . Bunlar bide Galatasaraylı. Tuhaf dünya. Dava sonuna kadar haklı bizimkiler. Burda ahmet çakar ama sesleri cıkmaz denildi. 1milyon tl tazminatı bana mı ödedi ahmet ?

Kelaynak haklı kardeşim çünkü o kadar topçu alıyorlar hala sol kanat sabri oynuyor bu kadar beceriksizlik bu kadar acizlik olurmu yahu madem sabri oynayacak ne diye kulübün parasını harcıyorsun habire kardeşim

Yazık değilmi bu taraftarın verdiği paraya siz yarın defolup gideceksiniz derdini bu taraftar çekiyor sonra

Kelaynak haklı kardeşim çünkü o kadar topçu alıyorlar hala sol kanat sabri oynuyor bu kadar beceriksizlik bu kadar acizlik olurmu yahu madem sabri oynayacak ne diye kulübün parasını harcıyorsun habire kardeşim

Yazık değilmi bu taraftarın verdiği paraya siz yarın defolup gideceksiniz derdini bu taraftar çekiyor sonra

Haydar qardes boyle konusursan forumdan banlanman yakindir . Eger az daha devam edersen hayattan ban yiyeceksin

DIKKAT !!

Geri
Üst Alt