Galatasaray Spor Kulübü, Avusturya’nın LASK Kulübüyle Stratejik Partnerlik Anlaşmasına Vardı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000068446.jpg

Galatasaray Spor Kulübü, Avusturya’nın LASK kulübüyle stratejik partnerlik anlaşmasına vardı. Hazırlık maçları, turnuvalar, oyuncu izleme gibi konularda iki kulüp arasında iş birliğine gidildi.

Galatasaray Futbol A Takımı, iş birliğinin ilk adımı olarak 11 Temmuz - 27 Temmuz arasında LASK'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Summer Series Upper Austria’nın açılış maçında LASK ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 11 Temmuz 2024 tarihinde TSİ 20.30'da Raiffeisen Arena’da oynanacak.

Summer Series Upper Austria programı ve diğer detaylar yakın zamanda açıklanacak.

@matchpr_

🎫 Bilet satın almak için 👉 Wir haben Sie in unsere Warteschlange eingeordnet

S T R A T E J İ K

Biz Emirates Cup, Bernabeu Cup falan beklerken karşımıza çıkan Summer Series Upper Austria programı.

Bir Dursun klasiği.

Avusturya futbolu yükselişte. Hiç sanmıyorum ama oldu ki Doğru düzgün bir strateji izlenirse oyuncular Bundesliga yapmadan bir şansımız olur

Erden Timur'un başlattığı işlerdir diye düşünüyorum onun bu tarz bir projesi vardı çünkü bazı kulüpkerle stratejk ortaklık bazı kulüpkerinde alınması tarzı. Süre veremediğimiz onların da talep ettiği oynatacakları bazı genç oyuncuları maaşlarını da biz ödeyerek kiraladığımız bir sistem ve bu tarz takımlar iyi bence. Mesela Eyüp veya Efebdalan kiralanması iyi olabilir böyle takımlara.

Laskspora teşeççür edeyruz.

Ayrıca Dursunun kendisine sorsan bu anlaşmanın içerikleri nelerdir diye adım gibi eminim kendisi de cevap veremez.

Geri
Üst Alt