Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Birlik beraberligin tam zamani

Hunharca saldırıyor serefsizler

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar tekrar yazıyorum, gerekirse her başlığın altına da yazacağım.

Bu sezon 2. olmak çok önemli! Her 3 puan altın değerinde. Bu hafta Konya'yı yenersek ve BJK puan kaybederse yine 2.yiz.

Ondan sonraki hafta ta Arena'da taraftar gümbür gümbür takımı itmeli ve FB'yi yenmeliyiz.

Alınan kötü bir skor sonrası 'yönetim istifa' 'mancini istifa' gibi tezahüratlar yapmak, daha 8 maç ve alınacak 24 puan varken cahilliktir.

Yönetime, hocaya ve futbolculara kesilecek bir ceza varsa, ligin son haftası geldiğinde kesilir.

Nisan' daki divan toplantısından sonra konuşalım bu işleri bakalım kim nasıl kapaklanıyormuş. Haaa inşallah kapağı biz Aysalsevmeyenler yeriz ve siz severler (bazıları yalaka) haklı çıkarsınız. Allah korusun tersi durumda kapağı sadece siz yeseniz neyse de maalesef EN BÜYÜK SEVDAM sıkıntıya girmiş olacak ki ben o durumda çok üzüleceğim.....

Bu tür haberlerin bu zamanlarda yapılması tesadüf olmadığını kanıtlıyor . Taraftar - yönetim el ele olmalı bu süreçte . Çok değil 1 sene sonra daha güzel gùnler göreceğiz .

1 ay önce yapılan borsa spekülasyonu tekrarlandı, Galatasaray yönetimi uyumasın ve SPK+Savcılığa suç duyurusunda bulunsun, yalan haberin cezası olmalı.

Renktas biz taraftar olarak birlik olamiliyiz, Galatasarayin bu yil sampiyon olsaydi kimse bizi durduramazdi.. Bugun takim kotu gidiyor, yetmedi TFF ve Medya bizimle ugrasiyor yani diyecegim okadar dusmanimiz varken birlik olmamiz lazim..

Nolacaktı bu yıl Şampiyon oksaydık. Bir anlata bilirmisin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nolacaktı bu yıl Şampiyon oksaydık. Bir anlata bilirmisin?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasilmi?

Gelir artimi, taraftar sayisinin artisi, sponsorlar, vizyon, tek klub olmak, butcemiz daha gelisirdi ve rakip takimlar ise aksine dususte olurdu + diger faktorler..

Bu yil sampiyon olsaydik, elimize nekadar para gelecekti? biz transfer yaparken onlar nerden transfer icin kaynak bulacakti?

Yeni jenerasyon bu faktorlerden etkilenmeyecekmi? avrupadaki gurbetciler avrupada Galatasarayin ismini duyunca onlarin cocuklari GSye sempati duymayacakmi?

Turk oyunculairn. ozelikle vizyon sahibi ve hedefleri olan oyuncularin ilk secimi hangi takim olcaktir?

3 yil ust uste sampiyon olan takim ve 4yildizi takan takim biraz fark acmiyormu rakipleriyle!

yani daha derine girmek isterdim ama turkceyi sizler gibi iyi bilmedigim icin kendime ifade edemiyorum ama bu yil sampiyon olsaydik biz kazanirdik ama diger futbola dis etkenler cok para kaybedecekti... ozelikle bugunki endestruyel futbolda, fb ve bjk pes edecekti, ve taraftar sayisi azalacak, ligde rekabet azalaacak, ligtv geliri az olacak, diger organizasyonlar ve kuruluslar para kaybedecekti.

haa bu sadece turkiye icin gecerli, cunku turk halki zayif ve duygusaldir! bugun avrupada sampiyonlar ligiinde ingilz takimlari nasil sahip cikiliyorsa turkiyedede fenere sahip cikiliyor.

cunku bunlar futbola pis burnunu sokamasa, zaten 2000de biz arayi acacaktik.. bugun turkiyede futbolun sevilmesinin sebebi sahadaki oynanan oyun degil , disarda oynayanan beyin yikama oyunlaridir..

Yani sampiyon olsaydik ve tff ile medya + diger etkenler olmasa bu ligde ne fener kalir ne bjk !! bunu hepimiz biliyoruz, nasil 2000de uefayi aldiktan sonra parcalandik bugunde ayni strateji uygulaniyor

insallah anlatabilmisimdir!! bukadr turkceye bukadar aciklama hhehee :D

Geri
Üst Alt