GSC Haber Galatasaray, Spor Yorumcusu A. Aybaba, S. Ulueren ve A. Akpınar Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1709721216893.png

Kulübümüz ve yöneticileri hakkında suç teşkil eden açıklamaları nedeniyle Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve Ahmet Akpınar isimli şahıslar hakkında hukuki süreç başlatılmış olup, sürecin her safhası tarafımızca yakinen takip edilecektir.

Kulübümüze fütursuzca asılsız yakıştırmalarda bulunanlara karşı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tolerans gösterilmeyeceğini kamuoyuna hatırlatmak isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu adnan Saddam gibi saklanıyor mu yav, hiç mi korkusu yok olm bu adamın manyağın teki gelir problem yaşarım diye korkmuyor mu.

Iste boyle... bunları

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Adnan Aybaba pisliği meslek edinmiş. Pislikle para kazanıyor. Dava falan açılınca, gündeme geliyor. Daha fazla izleniyor. Okkalı bir tazminat almak lazım bu heriften.

Ne dedi bu kel yine?

Mevzu nedir aydınlatın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu üçüde afedersiniz valideleri üzerinden para kazanmayı meslek edinmiş kişiler. Millet bunların validesine zevcesine atalarına küfür ediyor .o paylaşımların amacı bu.Bu haysiyet nedir bilmeyen şahıslarda bu küfür edenlere dava açıp para kazanıyor.

Ya kardeşim şerefine soktuğumun herifi siz Pkk'nın Fetö'nün derin yapıların salıncağında sallanıyorsunuz diyor. Bunun adı namussuzluktur, bildiğin insanları şiddete teşvik etmektir. Toplum düzenini yalanlarla iftiralarla bozmaktır. Bunun özrü de olmaz, para cezası da olmaz. Benim kulübümden tek beklediğim o namussuz şerefsizi süründürmesidir. Bu öyle yok yanlış anlaşıldım yok kusura bakmayınla falan geçiştirilecek bir laf değil. O lafları o namussuz herifin g.tüne monte edeceksiniz.

serhat-ulueren-in-ibretlik-fotografi_508104.jpg

Adnan ve Turgay kadar **** cok az bulunur. Igrenc iki insan.

bunların hangisi spor yorumcusu ki başlıkta revizasyon gündeme gelmeli

Gerçekten ben hayatımda böyle bı sezon görmedim bu sezonu şampiyon tamamlayan bı yıldız eklesinler fazladan. Galatasaray li yorumcular bile bize hücum ediyor

Geri
Üst Alt