Galatasaray Taraftarı Yenilmeyi Biliyor mu?

Erdem ASLAN

Kırmızı Üye
Fatih Terim Akhisar maçı sonrası yenilmeyi de bilmemizin gerektiğini söyledi.

Soru basit; Galatasaray taraftarı futbolda mağlubiyetin de olabileceğini, futbolcuların da kötü gününde olabileceğini kabulleniyormu ve kısaca, yenilmeyi biliyormu?

Soru nerden kaynaklanıyor?

Her mağlubiyet veya puan kaybı sonrası sosyal medyada kadroda bulunan tüm futbolcuların satılması gereketiği söyleniyor, kadronun yetersiz olduğu ifade ediliyor. Yine sezon içinde sıkca karşılaşabileceğimiz senaryo.

Bu ne kadar gerçekci?

Fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Belki bu başlık altında kendimize eleştiri uygulayabiliriz. Böylece realiteden uzaklaşmamış oluruz.

Son düzenleme:
Winner bir takım olduğumuz için yenilince çıldırmamız normal.

Harika bir konu

"Turk spor izleyicisi genel olarak maglup olmayi ve bununla yasamayi bilemeyecek kadar ...."

avucunun içindeki kuşu uçurmanın verdiği hüzündü o..
aksihar gibi takıma kupa vermeyi _evet küçümsüyorum_ akhisara kupa vermeyi sindiremiyorum arkadaş, kaldı ki o akhisar toplama takım görünümünde bu yıl evire çevire olmasa da bir şekilde o kupayı alıp girecektik sezona..

Ismi kulaga zayif gelebilir ama akhisar oyle kucumsenecek bir takim degil

Gecen sene fb yi 2 kez yenip 1 puan vermediler , sampiyonluktan ettiler , istanbulda besiktastan 2 puan aldilar ve son haftalarda o 2 puan bjk de olsa bambaska bitebilirdi ligin son maclari , trabzona deplasmanda 6 attilar

Sonra evlerinde 2-1 kaybettikleri yari finalin rovansinda bizi istanbulda 2-0 yenerek elediler

Elinde avcunda tek o kupa kalmis fb yi 3 lediler ve kupasiz biraktilar

Ustune de bizle 1-1 berabere kalip penaltilarda kupayi aldilar

Cok asagilanacak bir takim degil akhisar , 2-3 sene evvel de fb yi yine ic dis yenip bizi sampiyon yapmislardi ismail kartal zamani

çok doğru.ama kupa konusunda takıntılılar,o yüzden biraz gerginleştiler ve üzüldüler.ama her maç sonrası şu futbolcu satılsın demek saçmalıgın daniskası.

Kimsenin satılması gerektiğini düşünmüyorum şahsen. Gomis'e karşı kırgınlığım var sadece ama onun da katkı sağlayacağını düşünüyorum. Fernando'yu herkes eleştirmiş ama ben, bu uzun maratonda çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Şu anda, şüpheli olarak yaklaştığım tek kişi Belhanda.

Dogru 1 yaklasim aslinda ama ben kaybedilen kupa'ya degil de bazi oyuncularin performanslarini gorunce hayal kirikligina ugradim

Gecen sezon defansa kadar gelip pres yapan bir Gomis akhisar macinda orta sahada 2-3 kez top kaybettikten sonra rahat rahat izliyordu, her gelen topu resmen ezdi, berbat oynadi ve en onemlisi de isteksiz oynadi

Feghouli ve Belhanda'dan daha iyi bir performans beklerken baktim ki gecen sezondan daha kotu bir durumdalar

Aynisi Fernando icin gecerli, hem hazirlik maclarinda hem de akhisar macinda kotu bir izlenim birakti

Bu oyunculardan daha iyi performans beklerken adamlar daha da geriye gitti

Hatırladığım Akhisar maçı öncesi kaybettiğimiz iki final vardır. Biri Fenere verdiğimiz süper kupa finali bide sanırım Beşiktaş'a verdiğimiz Türkiye kupası finalidir. 20 seneye yakındır iki final kaybetmiş bir taraftarın yenilmeyi unutması normaldir.

Geri
Üst Alt