Galatasaray, Tribün Kapasitesini Artırmayı Planlıyor!

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
Galatasaray'da Falcao başta olmak üzere yapılan önemli transferler kombinelere talebi artırdı. Sarı-kırmızılı ekip stadın kapasitesini artırmak için TFF'ye başvuru yaptı.

1567580235370.webp

Sarı-kırmızılı yönetim, hem gelen yoğun talebi karşılamak hem de gelirlerini artırmak amacıyla stat kapasitesini 52 bin 500'den 62 bin 500'e çıkarmak için harekete geçti.

Galatasaray, TFF'ye başvurarak TT Stadı'nın kapasitesini 10 bin artırmak istediklerini iletti. Bu talep kabul görürse kale arkası tribünleri yenilenerek koltuklar açılır kapanır hale getirilecek. İngiltere'den özel korunaklı demirler getirilecek.

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda koltuklar kapanarak kapasite yaklaşık 10 bin civarında artmış olacak.

Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında ise koltuklar açık halde olacak ve UEFA'nın istediği şartlar yerine getirilecek.

TFF'nin Galatasaray'ın başvurusunu ilk toplantıda ele alacağı ifade ediliyor.

Kralspor - Milliyet​

Stadın orjinalliği bozulacak mı? İlk maçta sahaya giremeyenler de bir 10bin kişi olur

Senede 2 cl maçı + 2 derbi + 2 son maç hariç 55 binin üzerine cıkabilecegimizi düsünmüyorum ben. 6 mac icin deger mi ki

baksana TFFFye basvurcakmisiz, bizim ihtiyacimiz olan birseyi kabul ederlermi?
onlara sormamiz ne alaka ki. Devlet kabul ediyorsa, yer uygunsa onlarin ......Albayrak..... . Tek bakacaklari sey: Yapilmak istenilen sey Lige uygun mu. Ve kapasite arttirmanin + Koltuklarin öyle olmasi tabiki uygun. Soka soka yapilir o dert etme dogruysa haber

yanliz birsey dikkatimi cekti, baska kaynakta tr ligi ziyade sl icin özel korkuluklar getirilip, ayakta izlendirilmesi basvurusu olacakmis, tr liginde korkuluklar acilip yine eski kapasitesinde izlenilecek. yani özel bir koltuk calismasi olmicak sl maclarina yetisir diye düsünüyorum.

Koltuk düzenlemesiyle taraftar kapasitesi artırılabiliyor. Sanırım 60 bine kadar çıkıyor rahatlıkla. Bu daha önce de gündeme gelmişti ama 2013'te Fatih Terim ayrılınca gündemden düştü.

yanliz birsey dikkatimi cekti, baska kaynakta tr ligi ziyade sl icin özel korkuluklar getirilip, ayakta izlendirilmesi basvurusu olacakmis, tr liginde korkuluklar acilip yine eski kapasitesinde izlenilecek. yani özel bir koltuk calismasi olmicak sl maclarina yetisir diye düsünüyorum.
bunu yazdim yeni gözden kacmis
baska kaynakta
AYAKTA IZLENECEK yaziyor!!!

iki kaynaktan birisi yanlis haber, bu haberi ben "webaslan"dan görüp yaziyorum kaynak olarak

Cok gereksiz bir dusunce. Bu ulkede ekonomik durum ve ulasim boyle oldugu surece hicbir takimin 40bin'den yukari kapasiteye ihtiyaci yok. Senede 3 mac bu kapasiteyi gececem diye stad kapasitesi artirilmaz. Seyirci ortalamamiz 45bin'i gecsin sonra dusunsunler.

100.000 bine çıkarılmalı , iç sahada oynanan maçlarda özellikle de Avrupa takımlarına karşı o cehennem hissettirilmeli. Takıma müthiş bir itici güç olur düşünsenize 100.000 kişi Saldır Galatasaray diye inletiyor stadı.

Geri
Üst Alt